Dagen före dopparedagen :)

hej och hå kära mia för det e väl typ bara du som läser :)       men det är jag mycket glad över,

mycket hänt sen sist, mycket trevligheter och mycket tråkigheter . eller inte så mycket men nått lär det ju hänt som inte vart så kul ..

och idag är det dagen före dopparedagen :) då ska det doppas av :)   . äta god mat, träffa släkten, mysa och ge och få julklappar . jag blir så pirrig inför julafton och helt sjukt vad December gått fort . Julmusik å glädje, i just love it <3   Blir så himla glad av julen, så mycket kärlek . och massor av kärlek till sebben för att han är bäst <3

sitter hemma hos Sebastian och nördar här lite, även Mia, fille och han är här . har ätit tacos och smällt i mig godis som ett monster . så lite ont i magen nu, men det är det värt  :)  . kollat på film och pratat massa strunt, även fått mina julklappar (a) av honey . mycket glad blev jag och mycket snällt av dig <3  tack babe,       . Du är mitt allt sötnöt <3 utan dig ingen mig .

Mia, Fille och Sebastian är mitt liv just nu <3     Och emil på ett litet hörn med och anki och macke

natten visar framtiden, eller nått .  :P

krr krr mijau    // C
 


All I want for Christmas


4 December, och regnet de bara öser ner, kul jävla jul liksom ?
Ne men förhoppningsvis hinner det väl bli lite kallt och snö till julen, som ja hörde på radion, när anders slaskar på vinter det braskar, eller nått åt det hållet :P ...    :)

helgen blev mycket lugn och mysig, fredag va ja bara hemma, Honey kom på kvällskvisten och sov här, sen på lördagen hade vi klockan på halv åtta, en heldag i stockholm nalkades .
Blev till att spendera massa pengar, men nu e ja ju nästan klar med julklapparna, typ en hel och 3 halva kvar och det blir nog klart på söndag :)  . Jag är rätt nöjd,
På kvällen blev det film hos Emil,  fast ja fick ju dissen så ja skaffade mig en ny lekkompis, Felix goes Carro :)

på söndagen åkte ja å emil in till gävle och handla julklapp och födelsedagspresent till Mia, kan säga att jag blev nog en liten gnutta avundsjuk, haha :)   . sen gjorde ja inte så mycket mer, kom väl hem till mig typ fem så slog vi in paket, bara för att jag är sämst på det !! . gaah men han va ju duktig :)  .

jag saknar Sebastian typ hur mycket som helst, kom hem nu <3

RSS 2.0