fredagsnöje

jag blir så otroligt glad varje gång det är löning :) vilken underbar känsla!
Då kan man köpa vad man vill och köpa saker gör mig lycklig! perfekt fredagsnöje :)

dum&lättlurad

har kommit på mig själv med att jag är jävligt osmart, dum och lättlurad men vad gör väl det när jag har vänner som är smart och svårlurade :)  då är det ju saksamma!

hah, hatar tvshop. för ja vet att allt inte funkar som dom säger och visar men jag går endå på det och vill ha. jag vill bara ha ha ha ha! men icke, eller kanske ? Bör nog diskuteras med dom smarta först :)

ikväll blire jobb för fulla muggar, lika imorn och på söndag så blir en lugn och tråkig helg skulle ja tro. men vad vet jag?  Box med milla imorn iaf, och det gillas :)

jag saknar att få en varm lång kram av Sebastian!


kul

helgen var bra, fredagen kom milla hit runt 1 tiden, lite senare ramlade även soffan in. vi trixa och fixa, klippte och klistra. och det blev bra, vi blev nöjda :)  fille blev nog glad!

klockan 6 befann vi oss på villagatan 10 för mat, tävlingar och findricka. blev lite kortspel och massa babblande.
Fille hade fixat det där fint, tog tåget in vid elva och dansade av oss lite. mycket kul kväll :)
lördagen blev det upp och iväg för att träna lite, yoga trodde jag. Box blev det.

så himla kul, sjukt jobbigt. jag och lotta fick slåss mot varandra och det blev sjukt bra!
efter den åkte vi till karlholm hem till kicki och åt mat och fika. sen blev det en sväng till huset medans sebbe träna och sen hem och titta lite tv innan sängen ropa högt.

i söndags blev det jobb.

i tisdags hade vi våran sista kväll med fille innan hon åker till Australien i 3 långa år. Vi hade sjukt trevligt, mickis hade gjort supergod mat och efterrätt och jag kände mig verkligen hemma med dessa tjejer. Vi satt där och prata gamla minnen och skratta massa, skämta massa och skvallra massa. Det kändes fint i hjärtat :)

Kommer sakna min vän så himla mycket, men hon kommer klara sig fint. Är det någon som klarar det så är det fille. Jag håller alla tummar och tår, och sen dröjer det ju inte alltför länge innan vi träffas igen ;)  tiden kommer gå snabbt.  love you honey <3

hejs!

uggla

sitter och poppar uggla och man kan inte sluta dra på banden. helt seriöst finns det nog ingen musik som funkar så bra vid alla tillfällen och alltid får en på bra humör.
Spelar ingen roll om man så ligger bakis en jobbig söndag, hörs uggla så vaknar man till liv och vill ha ny helg :)
Det är nog min bästa medicin <3

väntar att mina vänner ska se mina sms så jag vet vad jag ska ta mig till nu :)
Imorn väntas god mat, gott dricka, bra sällskap och 5-kamp. Kan det bli bättre ? Tror fan inte det! Guld.

Hoppas hon har uggla hemma, kanske får ta med en skiva ifall att .

hejs hopp

ni&jag

sitter och kollar på vänner och nyss spela dom en Celin dion. All by myself. och vad kan jag mer då tänka på än min vän Felicia Ericsson. Alla gånger vi har tagit i för kung och fosterland, alla gånger väggarna i duschen ekat våra höga fina toner. Alla fester då tiden stannar till just då Celin Dion vs carro&fille sjunger. Alla som tittar och undrar vad vi tagit kan ju fortsätta undra det.  Finns inget bättre än att slå på en gammal skiva och bara ta i så halsen nästan spricker. Det är det vi är bäst på :)

Idag har jag gjort över 200 semlor, gick finfint! ikväll blire träning.
sen imorn får vi se, inte riktigt bestämd än. sen fredag blire in till stan och fixa lite presenter. sen hem för att jobba lite kväll. lördag blir det först jobb sen blir det till soffan på kalas. SOm jag har längtat och väntat.
Vill ha lördag nunununu (!)  soffan säger att vi ska åka buss, det är väl det vi är bäst på antar ja. :) åka buss och bli lite väl glada i hatten. Höras mest, synas mest och röja mest.  det kommer bli nice.

När jag endå är inne på vad man är bäst på så har mia&jag en sång och dans vi var väldigt bra på för några är sen. Nämligen, Dildon sven. ojoj där går vi igång :)

jag antar att man har grejor man är bäst på tillsammans med någon annan. Milla&jag är bäst på det mesta tillsammans. men om jag ska nämna en specifik sak så är vi bäst på att leka/retas med sånna som egentligen inte får vara med och leka men som är så himla sugen på att leka med oss. Nämner inga namn ;)  haha.

Nej nu ska ja ta mig i kragen och leta upp gammal bra musik man kan bli lite glad i byxan av :)

jag har en vän

jag har en vän, en vän som har stått vid min sida under ganska lång tid. Allt började med att vi spelade fotboll tillsammans när vi kanske var 10-12 år. Då var vi dock inte bästa vänner, men ju äldre vi blev desto mer förstog vi att vi hörde ihop. Jag är så glad att jag har min vän. Hon betyder verkligen något extra. Vi har så många minnen tillsammans. och när ja tänker tillbaka så har det alltid varit du&jag. Genom alla år har vi alltid hållit ihop, ibland har vi träffats mer och ibland lite mindre. Alla träningar vi gjort tillsammans, alla tågresor till och från skolan, alla promenader, alla solningar, alla galna kvällar, alla sena nätter, alla filmer, all mat, alla bus, alla skratt och alla tårar. När nu min vän ska åka till Australien i 3 års tid, känns det både bra och dåligt. Bra för att hon vet verkligen vad hon vill, hon vågar satsa och hon lever sitt liv på just det sätt hon vill. Dåligt för vem ska jag nu träna med om dagarna, vem ska jag nu bjuda på fredagar eller lördagkvällar, vem ska jag nu smsa med när jag har tråkigt. kommer bli sjukt tomt utan min lilla vän. Men som tur är så åker jag ju ner till henne i höst så det kommer nog funka fint. Du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta iallafall. Du är och förblir min bästa. <3




Nej jag får vara glad att jag har kvar min andra bästa vän här nära mig. Hon är verkligen en som alltid har nått nytt på gång, som alltid vill busa och retas med alla. Hon är min glädje i livet. Utan henne hade dagarna inte varit domsamma. Hon och jag har också känt varandra ett bra tag nu och jag är så himla glad att jag har henne. Hon får mig alltid på bra humör även om jag bara vill sura under ett täcke. Hon gör så att jag längtar till varje fotbollsträning. Hon gör så att jag vill ha helg varje dag. Hon är en sån som alla borde ha. Camilla Söderlind du är guldvärd <3 Älskar dig!



:)     Sen är jag även himla glad att jag har Soffan vid min sida, Mia, Macke och Sebbe. Utan er skulle inte livet vara lika bra som det är. Jag har sån tur att jag har sånna fina vänner som er. Jag hoppas ni vet vad ni betyder för mig. för utan er ingen caroline. <3

bättre

Måndag vilket innebär ny vecka.  Idag har ja tittat på film och tränat med fille. för jäkla skönt måste ja medge eftersom det blev lite dåligt med det förra veckan. Snart kanske det blir en liten promenad, vädret lockar till det.

aja helgen blev som väntat jobb och fotboll. sen igår blev ju som det blev. Inge mer om det tack!

veckan får vi se vad som bjuds på, fotboll, mia, fille, pump?, fixa och trixa med presenter, tvätta, och kanske förhoppningsvis något jobb. 

hör av mig när jag har något bättre på hjärtat!

vecka

torsdag och en ny vecka är snart över. Eller halva veckan är ju kvar, den bästa delen brukar det ju vara. men jag ska ju jobba hela helgen. Men det är endå den bästa delen av veckan!

i veckan har ja tränat me soffan, träffat mia, jobbat på dagis, jobbat på konsum, färgat håret, tittat på film, lekt med jossan och sovit.
resten av veckan ska ja till stan en vända, jobba, kolla fotboll, jobba, kanske umgås med fia och fredrik, jobba, träna.

och jag måste ju säga att nu räcker det faktiskt med snöandet. Har fått tillräckligt, så nu kan solen komma fram och värma lite.

nej vi hörs!

RSS 2.0