kul. inte kul

då var det bara en ynka kvart kvar till midsommarafton börjar :) den kommer bli guld! Känner det på mig.

jag och Soffis har vart ut och plockat blommor, träd och vägpinnar. det var kul!
sebbe är på krogen och kanske vill ha skjuts hem inatt. det är inte kul!
jag fick en ny klänning på posten idag. det är kul!
det kanske ska regna imorn. det är inte kul!
Jag ska träffa min bästa imorn. det är kul!
Hon ska jobba på lördag. det är inte kul!

listan kan göras lång :)  nej dags att röra på sig så man orkar upp imorn. ha en bra kväll/dag!

slut

sitter här i soffan och känner mig stressad och helt slut i huvudet.
blev massa kassa timmar idag och sjukt mycket folk hela tiden, då blir man trött. Så trodde ja att ja skulle börja 16 imorn, så kunde ja handla i lugn och ro och fixa det sista till fredag men icke sa nicke. Ska börja 12 imorn. därav min stressade kropp ;P

va iaf och fixa lite saker till 5-kampen idag, XL bygg, ´jag säger bara vilken service :)  . skrev även ut tipspromenad och allt som hör till. Va även och köpte det goda :)  snapsa på fredag! Gott.

imornkväll ska ja och soffan ut och plocka blommor, innan dess ska det handlas, solas, städas och jobbas. usch det lät mycket så är väl dags att krypa i kojs nu! Hörs


som

Tisdagkväll och min näsa är täppt!  Idag har ja jobbat mellan 11-16 så himla skön tid :) mer sånt tack!

igår va ja och lelle till Uppsala till hennes nya place, eller nya och nya men jag har inte sett det tidigare iaf. Det va fint. Sen drog vi en runda på stan :)  Det var en mycket trevlig dag, men några fina påsar som kom hem. Bubbe och Hubbe, det är vi det <3

När vi kom hem drog ja vidare till valbo för att hämta hem en soffa till fia, sen hem och montera ihop den. vart bra.

planer för veckan är att fixa allt till midsommar, lekar och tävlingar och kransar och allt som hör till. kommer bli hur underbart som helst :) , handla mat och dricka, Jobba två kvällar, ut och promenera och försöka hinna med en solning med . Sen tar ja helg. Som jag längtar :)

milla


Jag har en vän, denna vän har ja upptäckt mycket med. Hon är så galet skön, helt underbar, rolig, snäll och snygg!  Jag älskar att vara i hennes sällskap, allt blir så himla mycket bättre. Hela tiden har hon massa nya bus att leverera. Nya ideér om vad vi ska göra, nya kvällar att få vara med om. Denna vän ligger mig närmast om hjärtat, hon är min allra bästa vän :) 
jag är så fruktansvärt glad över att jag har henne vid min sida. Du Anna Camilla Söderlind är min allra bästa <3



bra-bättre-bäst

i fredags hade vi klockan tidigt, upp och tvätta undan en tvättmaskin, sen vidare in till Gävle. Och det var en underbar dag i gävle :) handlade massa roliga saker till midsommarafton!, behövliga saker och priser till vinnande lag. Fick med oss massa påsar :)  great!  sen va det hem och jobba lite.

lördag tog ja med mamma på en promenad och springtur. sen hem och duscha och sen ut till heden och kolla fotboll, vilket var en tråkig match :(   hem och äta tacos, sen vidare till gävle med millis, fesa å sebbe. Kolla på bio, vilket var mys! bra film, bättre sällskap och bäst godis, nästan iaf :)

idag ska ja jobba, får se om ja hinner med nått innan. Lite planeringar eller promenad eller ta undan tvätten . hörs

städ

idag har vi haft en städdag hemma, fast jag kände inte alls för det så det har gått sådär för min del. Tagit bort alla kläder från sovrummet iaf, och städat lite garderob. slängt massa skräp och plockat. Snart börjar tvätt tiden med, och före dess kanske man hinner med att ta fram utemöblerna :) fast vädret säger väl en annan sak.

idag ska det skickas ut massa sms till olika mobiler igen, bara 1 vecka kvar nu och jag kräver svar :P  imorn börjar den stora planeringen :) som jag längtar!

guld

baka, baka, kaba, kaba, waka, waka vad än vi väljer att säga så blir jag så fett glad och pepp varje gång låten kommer. Går liksom INTE att sitta still :)   och milla du som inte dansar nykter, jag har nog sett dig när du försöker smyga ;)

helgen var mer än GULD. Bästa på länge! fredagen va ja först och kolla när syster fick skolavslutning. Sen hem och fixa lite, vid 12 kom farfar, pappa, jossan, anita och börje och fick lite smörgåstårta och fika i magen
Senare på kvällen blev det ut och kolla fotboll i regnet, dock blev det förlust :(   sen hem till mamma&pappa och få i sig en till bit jordgubbstårta :)

lördagen hade vi klockan på 7, upp och fixa sig för att åka lite båt . Det var trevligt, barhäng, god mat och shopping i taxfree. Hem och byta lite kläder innan det plinga på dörren .

In kommer Millie och soffan med tårta och paket i högsta hugg. Blev en förjävla fin kväll, salmiaksbalktårta, gott dricka, fin bilfärd och krogen. Krogen där ja å mills blev charmade byxan av oss av en Trollkarl ;)  hur ofta händer det i ens liv ? hahah Anton is the king!

söndagen blev det god mat, till karlholm för att träffa en liten bebis, hem igen för att fika med sebbes familj :) sen sängen!   finte!

händer

händer nu :)


syskonkärlek <3



mitt bästa lilla sötfrö, jag älskar dig <3!

högklass

ännu en helg är över och det är alltid lika tråkigt att inse att det är måndag och en hel lång vecka innan nya äventyr komma skall !

i lördags blev det först jobb, sen ut till heden och kolla när grabbarna plocka hem 3 nya pinnar. Inte bästa matchen kanske men 3 poäng är endå 3 poäng. Efter den åkte millsi med mig hem.
Vi åt middag ala högklass! det var gott.  sen tyckte ja det var dags för lite party, det tyckte inte milla så hon åkte med soffan på bio istället. Så vi begav oss hem till dääni boy. Sen vidare till gävle.  BIL hem= super fint även denna gång. Jag har brytit trenden ingen vill köra hem carro :)

igår blev det fotboll hela dagen, först ut till skuttunge och sen till månkarbo. Dock förluster i båda matcherna. Bara att ta nya tag! Sen hem till anki och äta lite och kolla på film. sen blev det till att somna o soffan och det är ju förjäkla skönt :)

idag får vi se vad som händer. Väntar på att sebbe med bil ska komma hem snart :) <3 

frustrerad

något som gör mig riktigt arg är tränare som inte verkar tänka över huvudtaget. tyvärr så får man ju ta del av det ibland. vem har tex kommit på att vi ska ha uttagning av lag på onsdags träningen ? ehh det resulterar ju då i att man i stort sett kan skita helt i torsdagsträningen och preseterar man bra så spelar det ingen roll för laget är ju redan valt.  Det gör mig frustrerad!


fredag idag och student i Tierp och uppsala, så stort grattis alla studenter :)   sebbe och jag var ner och kika på dom glada ett litet tag.  sen vidare till bolaget för att hämta hem 24 kalla :)  riktigt nice. synd bara att dom får stå och vänta minst en dag!

fick hem en klänning idag, dock var den en storlek för liten. så blir till att byta. men fin varen .

ikväll blire tacos och sen jobb. hej!


brända

godkväll :)

idag har jag varit duktig och varit ut och sprungit eftersom ja va tvungen att jobba och då missade träningen. Jag som ville träna alla träningar i veckan, aja så gick det med det :(   kommer väl fler veckor!

imorn funderar ja på att cykla ner till stugan en sväng, om vädret tillåter det :)  sola lite! det e nice!
sen fredag vet ja inte va som händer än, jobb på kvällen .
lördag börjar med jobb, sen kanske match på heden, sen antingen party eller bio :) söndag e ja helledig vilket känns otroligt skönt.

tänkte träffa mia snart också och höra om hon överlevt solen utan brända pattar :P ? saknar dig vännen! <3

nej snart tänkte ja krypa ner i sängen och kramas lite med sebastian! Love

RSS 2.0