juligen

riktigt längesen ja skrev nu, massor av saker som hänt sen sist. orkar ju inte gå igenom allt. men för lite drygt en vecka sen så åkte vi ju båt.  va riktigt kul :) underbar kväll!

sen joba ja i tisdags och onsdags. Torsdag va det dags för julafton :)  yeeeah
gått fort som bara den, men nu var dagen här. Sebbe åkte iväg runt sju för han skulle jobba, men hann byta lite julklappar innan. Jag blev mer än nöjd, tack mitt hjärta (!)
sen åkte jag till huset och åt grötfrukost, gottigott. farfar var även där så vi böt lite julklappar.
Runt halvfyra befann vi oss på fiskvägen för att fira julen på riktigt. Blev kalle anka, kortspel, massa god julmat, dock stog ja över nubben denna gång ;)  fick nog efter båten :P

efter maten kom den årliga tomten och dela ut klapparna :) blev massa bra saker. Tack alla :)
vid 10 åkte ja och hämta sebbe i sandby, va hemma runt ett och då hade tomten visst glömt ett paket på min kudde :)  din buse!

juldagen blev det hem till huset för att äta, sen kom milla hit. vi spela fia med hutt. sen till affären för att köpa hem gott och film. så blev det film tittandes för oss :)  men alla somna på den 2:a så den får vi nog ta någon gång igen :)  sen igår va det upp och jobba.  efter det gjorde ja väl inget speciellt.

idag blire också jobb. resten av veckan får vi se, blir nog stan imorn, kanske hinner med en simtur med :) sen får vi se, ladda inför nyår såklart ;)

hejsvejs!

ett stort

förra helgen bestog som sagt av jobb, sen på lördagskvällen var man bjuden hem till Mia som fyllde år. massa grattis till henne :)  blev tårta och spel och massa prat. Kom hem kanske runt ett eller nått.

hade klockan på 7 för man måste ju kolla in Lucia ;)  haha, men dom sjöng nästan bara konsitga låtar.
sen sov ja lite till, för det var jag värd.
Tog tåget in till uppsala och "gjorde stan" med familjen. Kom nästan hem tomhänt, men bara nästan.
Sen blev det pizza hemma i huset.

Veckan har bestått av leta bil, jobb, igår va ja till mormor och morfar och fika :) annars har ja väl inte gjort alltför mycket skulle ha tro :P ikväll ska ja och charlotte till karlholm och få lite tips. annars kanske en liten solning idag :)

imorn blire också jobb, sen är det lördag och dags för den årliga eckeröresan. 36 pers, egen buss, massa god mat och gott att dricka. kommer bli great :)

nej nu ska ja röra på mig.

ett stort hjärta på millie för att du är min bästa!

en julsaga

lördagen blev som väntat krogen, det var kul :)  sen hem med 3 tåget, där fick vi sitta och vänta eftersom en kandidat begett sig ut på spåret och lagt sig. usch, men det gick ingen nöd på oss, vi hade mat, trevligt sällskap och fick kallt vatten .  kom i säng runt halv fem,
sen sov ja till kvart i elva, då hade Ida gått sen länge, varken jag eller sebbis hörde när hon gick så hon var bra på att smyga ;) 

när vi vaknat till lite hämtade vi upp jossan och begav oss till Valbo, lite julhandligen och kolla vad man själv önskar sig. fixade iaf klart åt jossan, present och liten julis åt mamma, sen har ja mina aningar till sebbe. mamma och pappa är klara och mormor och morfar med :)
efter valbo blev det skutskär för bio, En julsaga och den var väl helt okej !

När vi kom hem kom fille förbi och skulle hämta lite saker, vi börja prata och rätt som det var var klockan 24.00 oups, men vi fick fram lite planer iaf får vi se hur allt slutar :)

måndagen sov ja ut, sen tog filllie och jag tåget in till uppsala för att kolla runt lite, jag köpte julklapp till farfar, och en liten present till sebbe. sen köpte ja lite smått till mig själv. en kjol och väst typ och ett juligt diadem.

igår gjorde jag inte alltför mycket, gick ut på en promenad på eftermiddagen, handla lite, hämta ut lite saker från posten och sen va ja med mamma anki och lena på magnus carlssons julkonsert. den var bra :)
När han sjöng oh helga natt ställde sig nästintill håret på mina armar ! bra julkänsla där (!)

imorn, fredag och lördag blire till att jobba lite, det är nice!

idolfredag

igår blev det jobb till fyra, sen vidare till aktivera för lite träning.
Sen hem och byta om lite och sen kom Mia och hämta upp mig så åkte vi vidare hem till henne i Karlholm. Gick riktigt fint :)
Åt lite pizza och kolla på idol och drack vin! Mycket nice :)
blev även massa massa prat som vanligt :p  också blev det lips. Det var kul.
Och som vi sa, när vi tog i och sjöng dom höga tonerna fick man gåshud ;) haha!
Sov kvar där och somna kanske runt två. Så jäkla skön soffa måste jag tipsa om ^^
sov riktigt bra.

vakna vid nio imorse, slog på tv:n och låg och mös bara. Vid elva vakna emil&mia. Då blev det frukost.
sen tog vi vårt pick och pack och åkte hem.

ikväll blire krogen som det ser ut som, milla ska in på lasse och fille kommer hit senare :)
kan nog bli mycket trevligt!

imorn ska jag och sebbe in och julhandla, det blir mys! gillas på hög nivå.

hörs

tetris

gick fint att jobba igår, va så kort stund så tiden bar flög förbi, men det är så det ska vara :)

idag har jag inte gjort annat än att springa mellan lägenheten och tvättstuga. Ett stort minus med att inte ha tvättmaskin. Sen har man ju bara 3 timmar på sig, att tvätt allt och hinna torka allt och en maskin tar typ 1 timmer och en kvart, liksom hur ska man hinna få bort allt ? Nej det gäller nog att inte samla på sig så mycket tvätt helt enkelt (!)

Annars har ja väl inte gjort så mycket, lagat pankakor till sebbisen. tänkte njuta av mina strax.

Imorn vill jag gärna ha sällskap av någon, någon som känner sig manad ? Mia, Milla, fille ^^

nej nu ska jag övergå till att spela tetris, sjukt kul!

tillbaka

äntligen är solen här :) fick ett bra sms av mia imorse med, så nu håller vi tummarna för att solen är här för att stanna!

Ny månad med, sista på detta år. Mysigaste månaden på hela året. December!
Pepparkaksbak, glöggkvällar, tända ljus, julhandla, mia fyller, lucia, mamma fyller, eckeröresa, granklädning, förväntansfulla kvällar, julafton, juldagen, nyår. Bara massa med bra <3 :)

igår va jag iväg på pump igen, har inte varit nu på en och en halv vecka och man tappar så himla fort. allt var dubbelt så jobbigt som det brukar. Men det är så det ska vara!

ikväll blir det jobb igen! det är great.

RSS 2.0