Exhalterad :)


28 Novmeber 2007 helt jävla sjukt . om tre dagar är det december igen, jag tyckte inte det var länge sen  ja mia å fille julhandla men det var fan ett år sen, fy fan va tiden springer :)

ångesten finns me inte lika mycket som tidigare vilket är tur, hatar ångest, uhh .

känns som att mitt december redan är över innan det börjat, gaah vill hinna så mycket, jag älskar den månaden nå grymt .. allt blir så mysigt <3

datum att längta till 1/12, 10/12, 13/12, 15/12, 24/12, 25/12, 31/12 .. synd bara att sötnöten inte är med mig jämt, men tur att det finns saker som telefon, annars skulle jag grina ihjäl mig . <3 jag saknar dig S   <3

Tur att honey är med mig jämt iaf, du är  mitt allt, stjärnan i mitt liv, snuttis <3

Ni tre är så mycket bättre än alla andra just nu, and i love it !!

jul // C

Svreiges värsta


helgen orkar ja inte gå in på detaljer, men fredagen var mysig :)
Åkte till sebben, även emil kom så åkte vi till tierp å hämta mia på kvällen, tillbaka till storstan där det blev tacos och film ..  

på lördagen blev det till att bada först vilket var hur skönt som helst ;)  sen blev det en sväng till valbo och spendera lite pengar . Kvällen blev de bowling och alex ..

söndagen blev de mat hemma hos sebbens mamma, mycket gott och trevligt, även om jag kanske mest var tyst och lyssnade .. fick iaf se världens minsta kattungar och världens sötaste . Krr krr mijauu, me want en kattunge, tänk va vi skulle se söta ut tillsammans ..  efter det skjutasde sebben hem mig, och sen åkte han igen :/  . tilbaka om 2 veckor . saknar dig redan sötnöt <3

jag lider av sveriges värsta ångest, usch aldrig haft en så fet ångest, som en klump från magen enda upp i halsen, gaaaaaah kan någon ta bort den ?   inte alls i gängorna, fuck . i hate it ..

men nu måste de hända .. ?

<3  // C

Grå


så jävla grå och trist dag, tur att jag inte klätt på mig än, inte pallat liksom, bara ligga i sängen och njutit hela dagen .
men igår va ja amibitös, övningskörde där ja höll på krocka men ja lever och hon lever och vi alla känner att vi lever . sen hämta ja jossan och sola och träna och jobba :)  bra jobbat, helt slut .
Fick även ett gulligt sms från en gullig sak som jag blev glad över . Kom hem, nu e de ju inte så långt kvar tills du gör det . ge mig fredag imorn <3

har inte så mycket att säga förrutom att jag vill ha helg som bara fan, längtar xD  . och jag vill ha 15 december och jag vill flytta och jag vill såklart ha Mia  ;)

ni tre is the real shit just nu, och jag hoppas det fortsätter så <3

Ångest

 frågan är varför man lider så mycket av ångest, eller varför man gör sånna saker så ångest uppstår ?

Men mia säger vi glömmer och går vidare det kommer bli bra det här gumman, och jag gör allt som mia säger :) vi vet ju vad vi vill nu iaf . jag älskar denna donna så skarpt mycket :)   <3

igår va je ledig vilket var himla skönt :)   va ut å övningskörde på eftermiddagen första gången, haha lite ovant och bromsjävlen tog ju jättehårt, och ett x antal tabbar, kände hur svetten rann längs hela mig xD haha, men när vi kom tillbaka sa hon att jag var en talang begåvning på att köra . Det tar jag som ett plus . ett STORT jävla plus . :)

sen drog ja vidare till macke, även danne, henriksson och fille ramla in :)  där blev de lite poker innan vi cykla till tåget,  blev en vända till bowlaget, nice musik, mycket trevligt sällskap och gott att dricka, och lite tur ibland gjorde att jag var glad . ( inte minst av altt gjorde det rosa matchande klotet mig glad, eftersom jag hade ett rosa skärp och rosa läppstift :)  )

Efter bowlingen blev de en sväng till Louts, mycket folk, skaka rumpan musik, varmt, svettigt och törstigt gjorde att jag hade roligt även där :) haha, kul att skaka ju ;)      tog iaf, två bussen hem . sen blev de förbi niklas en stund med . ramla väl in hemma runt halv sex . somna som en sten eller stock eller va man säger .... ?

idag lider jag lite av allt dumt man säger ibland, usch . men va fan jag vet vad jag vill .

jag vill ha Mr. S  :)  kom hem <3

Slut


helt slut på julbord på lördagar, suck ! jobbigt läge .

varför vill det inte gå åt det hållet som jag vill för ?

usch // C

Jag vill ha


Skönt med helg :) skönt med 4 dagars vecka . fast jag längtar ju mer till nästa helg än den här . men den här kommer nog också att bli kul, ganska lugn och mysig tror ja .

jaha tränat på aktivera, haha när träna ja armarna sist liksom, ja har inga armmuskler, haha skaka som ett jävla anfallsbarn xD . men de kändes rätt bra efteråt .
sugen på att dra en runda imorn och lördag med, men det visar sig .

ska iaf ut å köra imorn, haha . jag och körkort ? det går liksom inte ihop så bra men jag jobbar på det, snart mia kan vi åka å julhandla typ lagom till nästa sommar eller nått :)
sen på kvällen blire förmodligen bowling med underbara vänner . Sånt gillar vi, och den som torskar får ju självklart ett straff, haha . Jag älskar mina vänner mer än livet i sig, konstigt det där . Hur människor kan få en på så bra humör och göra så att livet blir mer värt <3

på lördag blire gävle, kul att lyssna på bra musik . sen ska ja nog sova bort en vecka eller nått ..

btw så grattis Emil :) skicka hela grattis sången till honom på sms, hoppas han blev glad .



och 15 då hoppas ja alla följer med ;) fan ja räknar med er . jag längtar ihjäl mig typ .

sötsak kom hem, blev så glad av att höra din röst idag :) men nu kan du komma hem tycker jag, det är inte hälsosamt att vara borta längre <3




jag vill ha en kattunge // C

Du är en bra tjej i mina blåa ögon :)


jaha hänt sen sist ?

Fredag va vi ju till Sandvik först, vilket ja inte fatta ett dugg av haha, höll även på att somna men de gick . Typ enda ja kommer ihåg va väl att dom gjorde 110 ton rakblad på 4 dagar, vilket är imponerande mycket :)

sen åkte vi ut till alborgen, och det var ju hur kul som helst, haha va längfe sen ja skratta så mycket, även om mitt lag kanske inte var så bra . vi fick endast 1 stämpel men va fan . Det var kul enda, men knepigt .
efter det åkte vi till churchstreet och åt och drack . vilket var väldigt gott :)
Sen blev de ju en tabbe när vi skulle ha bilen hem, men de löste sig och jag hoppade av i Karlholm och väntade på den Söte . så åkte vi hem till mig och lag oss i  sängen . helt slut :)

i lördags så vaknade vi 7, vilken normal människa gör det då, suck . åkte iaf till söderfors å hämta upp mia å sen vidare till Gävle . sen till karlholm å åt å vänta på Mr. Skytt . När han joinat oss blev et gävle igen för bio . vilket var kul,  på hemvägen blev det lite vin in drucket, å sen ut till mitt ut i skogen. com . lite dåligt drag där, men de var okej . typ vid två eller nått åkte vi hem till Sebben och sov,   . Lekte en jätterolig lek med, krr krr mijauu .. Nä ja mår ju inte bra xD jag är nog lite sjuk skulle ja tro .

i söndags gjorde ja å mia inget annat än att äta tror ja, haha men ibland är man hungrig eller ? haha, förövrigt så älskar jag dig mer än alla ord kan beskirva . Du är luften till mitt liv, har alltid kul med dig . Du honey <3

Denna vecka och nästa vecka blir det enormt tomt i mobilen, inga roliga & söta sms från dig . eftersom ni ligger i tält, haha gulligt . so fucking cute ;)   . Saknar dig iaf sötnöt . <3

nu ska ja gå å beräkna hur mycket alla saker till lägenhet kostar, sen väntar jag bara på lägenheten, men wtf den kommer snart :)

it´s to late to apologize   //

Give into me


sjukt bra låt, vill bara gå å dö eller nått . :)

Jag älskar en person i den här världen så mycket mer än alla andra, ta inte åt er ni andra att ni är dåliga men den här tjejen är så mycket bättre än alla andra . Ingen kommer någonsin komma upp på hennes nivå, även om man tar en stege och klättrar upp på är ni långt från den höjd hon står på .  Tillsammans med henne är jag så mycket starkare, . Hon gör mig så glad, . Denna donna är så underbar, snygg och SÅ sjukt mycket SINGEL . ;)
Vi är så lika ¨på något konstigt sätt, och vi är sjuka eller du är sjuk men på ett bra sätt . ett speciellt sätt, det visar hur speciell du är för mig . alla samtal, live i telefon och på msn . alla stan rundor, alla fester, alla träningar, alla gånger vi har gapat och skrikit som glaningar, alla sånger, alla tårar, alla gånger vi tröstat varandra, alla töntiga stunder, dina kalla fötter, dina smekningar när vi ligger nakna och ska sova ;) .att du vill bli kliad,  Alla danser, alla skratt, alla tokigheter med dig . och alla våra tabbar !! rå gurka tack , och du tokey ligger väl i USA ? du är en sån jävla bra lirare .  kommer aldrig glömma stunderna med dig . Även om vi inte gör något speciellt  varendra gång vi träffas så är ögonblicken speciella . Önskar du visste hur mycket du betyder för mig, Du är värd det bästa honey .
Sen första gången vi träffades då ja tyckte du var a real bitch, har vi kommit närmare närmare varandra, men ska jag säga vad jag tror ? Tror inte det går att komma närmare nu för du är längst in i mitt hjärta . Där kommer du alltid vara oavsett vad som händer,   . när ja sitter här och försöker skriva hur underbar du är och hur mycket jag älsakr dig kommer ja på en sak, det är så patetiskt att jag ens försöker för det finns inga ord som någonsin kan beskriva min kärlek till dig och finns inga ord som ens kommer i närheten att beskriva dig . du är helt perfekt i mina blåa ögon !
            kommeralltidälskadigvadsomänhänderduäralltidettapålistanfettmedkärlek <3  Mia w


sen har vi den andra bruden som också är väldigt djupt i mitt hjärta, kan verkligen säga allt till dig, alla gånger vi har solat alla promenader och alla pratstuner, filmkvällar, träningar, tågresor . Du betyder verkligen så himla mycket för mig . Alla fester, babe you rule !! haha, . Finns inga ord som beskrvier dig heller . kan bara säga att jag älskar dig så mycket att mitt hjärta värker . Du jag och Mia kommer som sagt att sitta som  desperata hemmafruarna på 5 när vi blir äldre, och fortfarande äga allt och alla . Vi tre föralltid, massa med kärlek <3 Fille .


kom på att det e rätt jobbigt att skriva såhär mycket om alla därför tar ja bara namnen på er andra men ni ska veta att jag inte klarar mig utan er, ni är längst in i hjärtat på mig, älskar er så fett mycket  . Angelica, Markus, Daniel, Milla ..     sen har vi ju soffan, micro, niklas,björn, kim som också förgyller vissa stunder !  <3


sen har vi ju ett gäng nya som också förtjänar ett stort omnänande . Ni är bara för härliga, mest Du <3 . du förgyller mina dagar med dina sms, du är så underbar, alla dina kommentarer gör mig bara sp himla glad . Varje kväll är jag så glad att jag håller på att spricka eller nått, du gör mig glad . Mitt liv blir mycket lättare nu :)   Och din vän han e väl för rolig han med, haha så söta tillsammans . Ni är ju sjuka  <3




Jag lider av för mycket med kärlek i kroppen för tillfället //    C

love love love love

hej kära kära käraste dagbok .

Idag är det den 8 Novmeber och det är kallt ute, haha or not palla så seriös . :)

i tisdags va ja över till kim en stund, fick köttbullar och mackaroner . köttbullar är mycket gott !
kollade på The hartbreak kid, hahaha vilken jävla sjuk film . mycket rolig och säger bara SJUK, haha helt klart sevärd, love love love love love love :)
När ja satt där i soffan så såg ja guitarr hero spelet och fan så sugen ja blev, får dra en runda snart ..
sökte även jobb denna dag så nu e de bara att vänta å se, kolla även in en lägenhet som jag hoppas på . Äntligen ska caroline bli vuxen . eller inte ?

igår så började jag dagen med att stänga av klockan och somna om, vakna 5 minuter innan ja va tvungen att åka, sjuk trött och kallt va det ute me, men de var bara att se glad ut och ge saker till alla på jobbet .
efter åkte jag till solen där ja mötte mia, sen gick vi hem till mig .
Låg i sängen och sjöng, åt godis och prata skit .. ( alltså gjorde vi det vi är bäst på )
Senare byggde vi varsitt halsband, haha mycket vackra och många svordommar bjöds det på .
Så jävla små pärlor ju .. kolla även in bonde söker fru, hahaha ja e från tierp och inte så smart ! Lyckat xD

Fick även några sms från en sötsak väldigt långt bort som jag blev mycket glad över .  Du   <3

idag tänkte jag gå ut å traska men vet inte kanske bara lägger mig i sängen och väntar in morgondagen, haha kul . ut med jobbarkompisarna ;)


Jag vill ha lördag . Nu nu nu                                  // Din C

Mias förtjänst


Detta är ju helt och hållet Mia w´s förtjänst, eftersom hon tjatar . och hallå jag gör allt som hon säger :)
Får vi se hur detta kommer sluta, vem vet ..

Iaf så är jag sådär glad, blir glad av musiken som dånar i högtalarna, blir glad av att jag SKA flytta, skaffa mig ett ordentligt jobb och bli vuxen eller nått åt det hållet ? :)
blir glad av honom (A)  . vilken jävla passande låt nu då, haha !!


Jag vill ha helg igen, vill alltid ha helg nu för tiden, hmm undrar varför ?

Just nu älskar jag mycket ;)
    

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0