hur

har haft en helt underbar helg. den bästa på mycket lång tid :) Det är såhär varje helg ska vara!

i torsdags kom ju som sagt mills hit, vi kolla på dear john. Men fattar inte alla som skriver att dom gråtit halva/hela filmen för så sorglig va den inte. Visst hade ja kunna fällt några tårar vid kanske 3-4 tillfällen men mer än så va de inte.
Fredagen åkte mill iväg och fixa håret medan jag sov ut :P  sen blev det solning och matlagning. Kvällen bjöd på bio och den var den roligaste film jag någonsin sett. Growns up. hahaha helt klockren precis hela filmen igenom så det var mer än lyckat.
Lördagen bjöd på jobb och party. Och söndagen kom jossan hit . sen blev de mat hemma i huset och soffhäng.
träffat den bästa från torsdag-söndag, hur fasen ska ja kunna vara utan henne i 2,5 månad ?


idag mår jag inte bra!

alvedon

mitt huvud värker, men det får man ta. Igår blev det en lite spontan utgång, jag mia matilda och Ida var kvällens stjärnor. Förfest ämnena var guld, hah! Tåget in gick fint, gratis inträde var ännu finare, mias näsrynkor var finast!  Dåligt med folk ute, men vad kan man vänta sig en onsdag ? Jag hade kul och det är det som räknas. Ett spel rikare är vi med :)

Snart kommer milla hit för lite filmmys. Helt perfekt en grå torsdagkväll <3

en alvedon på det här så :)

sak

en sak är säker, när man är ledig och det regnar ute och är alldeles grått och mörkt inne får man inte  alltid så mycket gjort! Dagar som denna tisdag kan man lika gärna hoppa över. Ingen som är ledig heller som man kan umgås lite med.

men om några timmar så vaknar nog emma så då ska ja fråga om hon vill träffa mig :)

i helgen blev det jobb, vara chaffis, äta mat hos mamma&pappa, kolla fotboll på vallen, sagan om konungens återkomst, somna på soffan, längta tills nästa helg, bli spådd, spendera pengar.

Nu längtar ja bara till på lördag då det får bli lite kalas, men halva gänget ska tydligen ut på annat så vi får se vad som händer och vilka som kommer, jag vill slå på stort iaf :)

vill

Nu är i stort sätt alla mina vänner ute och festar och har kul och är glada i hatten men inte jag!
För jag jobba som vanligt kväll på helg.
Jag vill också vara ovanligt glad och tyckte allt är super. Jag vill också dansa och hoppa omkring på dansgolvet.
Jag vill också skratta tills tårarna rinner, jag vill också snurra!

Nej nu ska jag återgå till att sitta i mörkret och titta på kärlekskomedi på 4an.

höst?

igår när jag jobba kväll va inte första gången jag tänkte på hur mörkt det börjar bli på kvällarna nu. Man märker att sommaren är över och hösten börjar krypa sig på. Och egentligen gillar jag hösten. Iallafall när det är mörkt ute och man får krypa upp i soffan med en kopp varm choklad och en varm filt och kolla på en bra film. Det är underbart!  Eller dom dagar då man vaknar upp och himlen är klarblå och solen lyser, om man ska till stan och drar på sig halsduken och höstjackan.

Men som sagt så är värmen helt underbar, dagar som denna vill man ju bara bort från detta gråa land.

igår va emma och ja ut och gick en sväng och prata lite skit. Alltid kul att prata skit med emma :)
idag blir det inte mycket gjort. Imorn stan med mills <3

perfekt

sitter på tillfället hemma i huset, har varit ut och gått med mamma. Kolla även på jossan när hon försökte sig på höjdhopp :P hahah. Hon kämpa bra!

snart dags för lite kvällsfika sen hem och slå på en film tror jag minsann. Finns nog inget bättre än att somna i soffan framför en dålig film :)  eller ligga och mysa i sängen framför en bra film. Det är det bästa!
Imorgon är det exakt 5 veckor kvar tills jag och sebastian sätter oss på flygplanet ner till australien. Ner för att äntligen få träffa fille och sara igen. Kommer bli helt underbart! Önskar att mills kunde följa med. Då skulle allt bli helt perfekt :)

nej nu kom jägaren så nu ska jag ge honom en puss och min älskade jossan ska få en lång bamsekram.

:)

lika som bär





 



Sådan mor sådana döttrar! :) <3


mamma

söndag och ja är helt slut. skulle va bra skönt med en power nap :P

helgen blev väl som jag hade trott, jobb fredagkväll, upp lördagmorgon för att åka till norrskedika. Inte dåligt vad varmt det var då, men det fick man ta. måste ju börja vänja mig med solen nu ;) hhaha.
kvällen spenderades med mamma, jossan och sebbe. Blev hemmagjord pizza, film och snask :)

idag har jag än bara jobbat, kommit hem och satt mig här. Senare blir det (nöjd nu mamma?) antingen en springtur, promenad, gymmet eller bara en bra film i soffan.

:)

back

nu har ja haft mitt lilla lov härifrån, inte kännt någon lust att skriva alls. men nu när sommaren börjar gå mot sitt slut är det dags att uppdatera lite igen :)

hänt sen sist:

Arvidsjaur-30 årskalas- Fira Milla- Biljard- Jobbat- Ön- Fira Jossan- stockholm- Sandhamn- Ön igen- jobbat ännu mer- fira anki- fira pappa- sprunigt en hel massa gånger- Karlstad med Soffan- Ängskär- Badat- solat och bokat resa till australien.  Yes äntligen kommer ja komma iväg, känns helt underbart. 21 september, here we come!

Lite senare idag ska ja och sebbe in till uppsala och ta vaccin, usch och fy min mage vill inte! men men det är sånt man får ta om man vill iväg och det vill jag ju.

imorn, torsdag, fredag blire jobb. sen lördag kanske ja å anki drar iväg på bakluckan :P sen jobba söndag igen.

sen är det ny vecka igen, sista sommarveckan. sen blire förhoppningsvis lite nya tider innan ja åker :)

nu vet ni att jag lever iaf. vi hörs :)


RSS 2.0