liljekonvaljer

ännu en helg förbi, och imorn blir det ny månad. En sommarmånad :)  åh vad härligt, längtar verkligen efter lite värme (!)

i fredags vart det först träning, sen blev det till att jobba några timmar på kvällen med,
lördag iväg för att kolla på fotboll i regnet, det va jossan som stog för underhållningen. Hon var duktig mitt lilla hjärta <3   . sen hem till systemet för att inhandla lite vin till kvällen. (i gummistövlar)
tackar gud till att så många i såg mig ;P

klockan 3 börja ja jobba, gick fint. förrutom att mills och soff kom in och gjorde mig lite avundsjuk. meeen det kommer fler helger :)   . när ja kom hem, va det tända ljus på bordet, vin och ost&kex framdukat. Jag blev mer än glad. Kollade på sångtävlingen med, alla gillar vi olika!  sen blev det sängen.

igår vakna ja tidigt, skulle bli en stockholmsresa. och den höll på skita sig på en gång! alla som känner mig vet att buss&tåg tider är svåra att vara i god tid till, så kom ja upp på perongen och fick se en ny maskin stå där. dum som jag är trodde ja man inte fick betala resan på tåget så ja börja knappa på den där. Fort i med kortet, lite för fort då jag satte kortet åt fel håll och det fastna i den dumma maskinen och tåget gick (!) great tänkte ja och höll på att börja gråta. peppar peppar så kom kortet ut efter typ en kvart och vi tog nästa tåg in.

blev lite småshopping :) och massa ögongodis och prövningar.  sen hem för att fira mamma lite, med rabarberpaj. Det satt fint i magen.

nu sitter jag här och håller mina tummar, bilen är iväg på besiktning! hoppas det går vägen :)  hörs!

bildbomb del 2

har ju även hunnit med en vända till rättvik och en krogen kväll och jonte 18, så lite fler bilder får ni allt ta och njuta av :)


niklas och simon följde med ...

mitt nya kall på krogen ;)

ida och robin följde ..

erik ville mysa med mackan ? :)

söta tjejer <3

vi :)

 

 

jag i bilen påväg


älskar dig mitt hjärta <3


älskade bror 18 år :)

båda grattis barnen <3

söta så :)

hjärta!

kusiner :) och en liten syster :)

krogensugna brudar :)


bildbomb del 1

sista april :)


 häggan 20 år! börja med bubbel :)sötfia fick äran att skjuta kork!fick bara ha hårbandet hemma tyckte dom andra, varför undra ja ?presentpåsarna redo :)påväg mot målet :Ptvillingar!älska soffans blick, helt lost klockan 4 typ ;)regnigt ?saab säljes födelsedagsbarnet :)sötisar :) :)avslutar på en bild på sötegöte för att hon var så söt!millie på sista

l

lite av bilderna ja lovat :) bättre sent än aldrig. dock blev det fel när ja la in dom så ni får ta dom ihopsatta och allt, orkar inte ändra nu!

bebis

första halvan av dagen har jag varit rätt duktig på måste jag medge, hade tvättat KLART klockan 10 :)
skönt att bli av med det, fast ja hade hoppats på att sitta i solen resten av dagen ? det kan ja nog glömma!

ska lägga in bilder idag iaf som ja lovat för längesen :P  sen ikväll blire möte på jobbet.
hade hoppats att en lite bebis ville kika ut idag med, men det verkar inte som det. isf kan den stanna inne tills ja fyller tycker ja, det tycker INTE marie ;)

helgen ser ut att bli en lugn en, jobbar kväll fredag och kväll lördag. Sen blire förhoppningsvis ett glas vin och musiktävling :) . söndag blire antingen stockholm, gränby eller match . Försöka hinna träffa en liten pingla med hade jag tänkt mig!  Känner för att ta på mig mina kalasbyxor igen, sugen!

dagens

thaimat är gott, macken filmen saknar riktiga "mackenlåten", vår vän emma är p-lisa i den filmen, jag har nog kommit på vad jag vill jobba som, sebastian är världens finaste  och underbaraste kille fast han försöker limma på min bästa vän ;) .   det är dagens ha kommit på händelser.


uppgiven

mitt första vårrus är avklarat :) och det gick ju galant, hade ju till och med krafter kvar när ja kom i mål så det kändes great!  picknicken efter satt fint i magen den med och vädret var på våran sida :)

förövrigt var vi in till valbo en sväng på dagen igår, fick hem några skönheter. det gjorde mig mer än glad!
åt även kötbullar och potatis på ikea för 16 kronor, vilket kap!

idag har ja mest lega i soffan och degat, men om ett tag kommer milla och då blir det andra bullar! jag gillar henne <3

juste igår skicka ja iväg sms om midsommar me, skicka till typ 25 pers och fick svar av 3. hm vad kallar man det ? dålig idé ? tråkiga vänner ? pengalösa mobiler ? . haha ja blev besviken.
När vi endå är inne på besviken känslan så är det här med vänskap ibland ett jobbigt ämne.
man tycker att man försöker gång på gång, och bjuder till men det händer liksom inget. Man får liksom inget tillbaka. tillslut så ger man ju upp, så hm när är det dags att ge upp ?

taxben

började dagen med att vakna halv sju ? hela veckan har ja sovit som en stock på morgon och den enda morgonen ja får sova ut så vaknar ja tidigt. aja tur att det finns tv :)

hunnit med riktigt mycket än så länge, ätit god frukost, rakat benen, diskat, dammsugit, städat delar av garderoben och fått bort lite kläder från sovrummet.  Nu ska jag ner och göra stan ;)  sen hem för lunch och sen iväg på match. får se om man blir bänkad kanske :P  . haha!

sen blir det hem för kalas för kära lillebror som tar ett steg åt rätt riktning med att fylla 18. Grattis <3
blir lite mat och tårta där, träffa kusinerna :)


jag har så mycket planer för denna sommar, synd bara att ja skulle spara pengarna till hösten. Jag ska kämpa så får vi se vart vi hamnar :)  milla, soffan, mia, mickis, anki, mackan, sebbe, källen, ida, charlotte, lelle och massa andra .. vi siktar på en ordentlig midsommar med allt som hör till tycker ja. Massa ideer ;)

måndagsbarn

jag verkar vara en måndagsbloggare :p  har väl extra mycket tid då :)

sen sist har vi fått en ny tjej i laget :) haha, men hon ville bara träna en gång verkar de som, men jag ska tjata med henne mera!
i fredags jobba ja igen, inte jobbat på riktigt länge. så nummren var ju som bortblåsta :P men dom kom rätt snabbt tillbaka igen så det gick fint.
lördag börja med jobb, sen hem för att klä på sig kalasbyxorna :) och det gick fint. det har börjat gå fint varje gång nu, vet inte vad det är. kanske har jag börjat mogna, eller blivit för gammal för att spåra ? haha nej nu ljög ja väl allt ;) det kommer när man minst anar det..

igår gjorde ja inte många knop kan ja lova, men man måste ha sånna dagar ibland med. det var skönt!

idag blev det andra bullar, upp och städa undan lite. äta en god och bra frukost. iväg till gymmet och crossa. jag höll på dö, men det var det värt! sen hem och laga ihop en underbart god middag. god sallad med massa gott i,med kött och potatis och bea. helt kanon i magen!

nu ska jag beställa hem ett linne och sen iväg för att jobba lite :)

rosdans!

ny dag, ny vecka, måndag och tråkigt väder. det gör att ja vill ligga i sängen/soffan hela dagen och titta på film. dock inte själv :(  milla har skola, sebbe är i karlholm, soffan jobbar, lelle har skola, mia är på af, anki jobbar, mackan jobbar,  kanske är dags att ta tag i sitt liv nu!

fredagen åkte vi till rättvik iaf för lite marknad, det var massa med mys. Åt langos för första gången i mitt hela liv, så himla gott. handlade lite småkrafs och bara njöt av livet. Svängde in i valbo en snabbis innan vi åkte hem med. hitta massa nya sommarsmaker på cider med, det gillas starkt. En bra dag :)

lördag vakna ja när sebbe skulle till jobbet, slog på tv:n och halvsov fram till åtta kanske. Gick och mötte mia och drog en solning. Sen vidare till affären och handla hem gott. Fixa och trixa och vid halv ett åkte korken upp :)     sen kom soffan, och vid 15,00 åkte vi till läby för att dra igång förfesten på riktigt.  Hade en kul kväll och kan bara påpeka att bilfärden hem gick som en dans på rosor :) det var nog det bästa på hela kvällen, vilken lättnad!  bilder från kvällen kommer inom kort.

igår blev det en slapp dag, jossan kom över, ner och titta på fotboll vilket blev en orättvis och sur förlust. sen hem för att göra lite hemmagjord pizza :) sebbe kom hem vid 22, så då blev det lite tvtittande och sen sängen.

idag har ja väl inte gjort nått vettigt alls, men som sagt tråkigt väder ute och ensam = ingen bra kombination. har hittat några saker ja ska klicka mig hem iaf. då blir jag lite glad!

hej på ett tag!


kalasbyxor

igår snörade jag på mig fotbollskorna och tog mig ut till ringis. där blev jag utsedd till den nya tjejen. Som enligt milli inte fick ropa att man ville ha pass, inte göra sin röst hörd. utan man skulle mest stå och höra glåpord och bli uttittad. haha den gick väl inte som ja hoppats på men inte så konstig då ja inte tränat fotboll på 8 månader ;)

dagen idag började ju med sol men lagom tills ja skulle ut på promenad så försvann den, så promenaden försvann också. Kanske kommer senare.

imorn ska jag milla och sebba till rättvik på marknad, kommer bli great!

sen på lördag är det bara att ta fram och ta på sig kalasbyxorna och partyhatten för då ska det firas :)
Förhoppningsvis blire storslaget med champange/mys frukost, solning och lunch/middag med mia, kanske soffis. Sen blire andra takter när kvällen kommer :) underbart

nej nu väntar tvätten!

hajfena

tog mig en liten paus från att blogga :) men eftersom ja lovade min kära vän att ja skulle börjar skriva lite igen i lördags så sitter ja nu här igen .

hänt mycket sen sist såklart, tar bara det inom den närmsta tiden, firat sista april som inte blev som tänkt men det var kul endå :) åkt till sundsvall och saknat micro ;) hahahahah så rolig!

även blivit en hajfena att spela black jack, säger bara jag och milla är ett komplett spelpar. hon kör fingerräkning och håller i sparpengarna och jag säger stopp och lägger in pengar. också ser vi glada ut när vi vinner så alla runtom också blir glada?

imorn ser det ut som ja kanske ska ut på fotbollsträning, första gången på år och dar. så nu håller ja tummarna att det funkar.  Annars är veckan rätt tomt. känns både bra och dåligt.
känner för att dra en riktigt rolig vecka och avsluta med en kanonhelg så känner jag mig nöjd sen.

helgen känns som redan klar och full med roliga grejer :)

sånna dagar som idag då saknar jag fillis mer än vanligt <3

RSS 2.0