vill ha

jag hade rätt :) calle kom vidare, och han gjorde sitt uppträdande med bravur tycker ja. Tror nästan ja har blivit lite småkär, jag tycker han e grym! rösta rösta rösta :)

kom på att de e så mycket ja vill nu som kostar pengar,
jag vill gå på bio, äntligen midsommar. verkar ju sjukt kul, sen på lördag vankas utgång, vilket resulterar i mera pengar. jag vill ha en ny kjol, som jag bara villvillvill ha. nästa helg endå är det avslutning vilket krogen är mycket möjligt, sen är det hejdå fest för sara, plus all mat denna månad, sen finns det även en klänning ja e lite sugen på. hm ja det var väl det. usch och fy att vara arbetslös. men känner ja mig själv rätt finns det inget stopp och ingen hejd då blir det allt det där endå :)  

nu vill jag att sebastian ska komma hem så ja kan pussa på honom, han betyder allt <3

calle

dagen idag har bestått av jobb några timmar, och body pump :)
skulle behöva städa och diska men det får vänta till imorn. palla det idag!

nu blire idol :) och jag hoppas på calle!

mer

igår följde ja med anki till barkaby, blev dock inte så många fynd denna dag. Men lite pengar rullades bort.
efter det blev de hem en stund, så kom Ida till mig. Fixa lite och sen Möta upp Fille och Anki på stationen.
Vi tog tåget till Uppsala där vi träffa på Sara och gick och käka Kina.

Blev mätta och belåtna. Satt där tills vi blev utslängda i stort sätt. bjöds på mycket skratt och tokigheter.
Sen en sväng till vaksala torg och kolla läget, vadå folkfest. fy fan, jag ville bara gå in och sjunga högt och dansa :)

första vi gjorde var att träffa peter siepen . bildbevis finns såklart :)  en trevlig kväll helt enkelt!

tog iaf, 23.19 tåget hem och hoppa i säng.  idag va sista matchen för året med. det gick ju bara dåligt!

glömde säga att i torsdags på träningen fick vi köra stafetter, och jag säger bara MER stafetter till folket. det är ju bara kul och tävla så. MERA!!

nu väntar ja på att sebbes match ska ta slut så ja kan få äta mat. :)

nu

idag vaknade jag kvart i åtta :) vilket var skönt. jag gillar att vakna tidigt och inse att man har hela dagen framför sig. Om man ska göra något kul vill säga!

nu ligger jag själv här hemma förrutom två söta katter och funderar vad jag ska hitta på idag. Anki ville ut på en liten trip men vi kanske inte har någon bil. sebbis har ju tagit våran pärla och åkt iväg till skogen.
kvällen blir trevlig iaf, med god mat och MYCKET trevligt sällskap :)  <3

igår kolla vi på johan falk, lite mycket bråk för min del, usch.  sen blev vi störda av katt nr1 och katt nr2 hela tiden för dom ville inte vara själva utan ville in i sovrummet. trodde ett tag att hela dörren skulle kraffsas sönder. så vi fick ta till med hårdhanskarna och spruta vatten på dom. haha det var en rolig syn!

nej nu ska ja slå på radion och äta frukost i min ensamhet. tjing

bara bra!

fredag idag och än så länge har den bara varit bra och mysig! Älskar sånna fredagar.
Blev stan och några viktiga (!) eller inte inköp. Bästa som finns att handla nytt :)

sen blev de aktivera med milla och soffan :) .

och nu blir det idol med lite mat. Och MASSA mys i soffan :)

burr

sitter här i soffan framför tv:n under filten och skulle gärna sitta kvar ett tag och värma mig. Frysen som bara den, men icke . Snart e de ju dags för fotboll igen.  Helst av allt skulle jag vilja ligga under filten hela kvällen och ta en kopp te och en nybakt bulle eller smörgås :) höstmys!

idag har ja jobbat iaf, gick upp halv åtta och det kändes helt okej faktiskt. Helt okej tid att gå upp varje dag, runt åtta .

igår va de aktivera som sagt, det är himla kul. min träningsvärk i låren brändes rätt rejält när vi körde källaren kan ja lova. imorn e de dags igen :)

nu blev ja jättesugen att lyssna på rix morgon zoo, vakna tidigt, mörkt ute, gå upp och känna sig pigg och sätta på radion till frukosten. Får försöka mig på en sån dag snart. Förr var man ju uppe med tuppen var 3:e vecka iaf.

glad-ledsen-glad

solen var toppenskön . Jag älskar verkligen höst dagar, när solen lyser, klarblå himmel, löven är hur fina som helst och man vill bara ut. Sånna dagar gör mig glad :)

nyss kollat på gammalt avsnitt av greys anatomy, det gör mig ledsen. usch det var bara sorgligt idag, men endå är det så bra. Och snart drar det igång igen.. jag längtar!

snart blir det pump med anki, det gör mig glad igen.

nej nu ska ja fixa lite, hörs

godare, bättre

jag undrar om det finns något godare än pulvervåfflor med hallonsylt och vaniljglass ?
och jag undrar om det finns något skönare än att dra på sig mjukis efter träningen ?

min dag igår bjöds på båda dom två, det gjorde mig glad!
va på aktivera igår me, de brändes skönt. lite träningsvärk idag men det får tränas bort.

idag har ja varit på af i tre timmar igen, sen har ja inte hunnit så mycket mer, va in till anki en sväng. senare blir det aktivera igen :) jag gillart!

imorn trodde ja att ja skulle få sovmorgon men icke sa nicke, idag ringdes de om jobb. så blir en heldag på dagis. börjar 8. Men på fredag får ja nog vara lite ledig med sovmorgon iaf. :) fredagsmys.

nej nu ska ja å sebastian ut i solen lite, för en skön promenad. och hoppas de gick bra för millis idag me :)

kärlek till er <3


allmänt less

idag har jag en sån här allmänt-less-dag. Vädret är tråkigt, så man håller sig ju helst inne. Det finns inga jobb att söka, bara massa sälj jobb, nej-tack-till-det! Jag är själv hemma, vilket också är tråkigt. Då alla vänner antingen jobbar eller går i skolan. Jag är trött och seg. och jag är fortfarande förkyld. Nej nu krävs ett uppryck.

i fredags va de jobb som gällde, när ja kom hem så överraskades jag av att sebastian hade hämtat hem två små söta kattungar :)  det gjorde mig glad. Dom är så busiga kan ja lova, springer runt och leker vilda lekar halva dagarna.

i lördags började jag dagen med att baka scones, så till frukost blev det te och scones :) gott. Sen slappa vi lite framför tv:n tills sebb skulle iväg och jobba. Då åkte jag ut på fotboll. blev en förlust för grabbarna, efter den matchen blev det en till match, jonte spela. Dom fick en pinne iaf. Sen stanna jossan hos mig så hade vi en myskväll med film godis och katter.

söndagen blev de fotboll för mig, och vi kämpa tillsammans som ett lag. vilket resulterade i en 1-0 förlust av laget som ligger i topp. Det var kul, men synd att vi inte klara oavgjort. men en applåd till oss iaf.

igår blev det en halvdag på af, sen bjöd kvällen på träning.

orättvist

livet är så orättvist ibland, allt är orättvist. och här sitter jag och klagar för att jag är sjuk. va fan gör det att jag är sjuk, jag lever ju eller hur ?

allt är så osannolikt, känns som det är en mardröm som jag snart ska vakna upp ur, hur kunde det hända ? varför ?  Det enda hon skulle göra var att gå ut på en promenad med sin mamma, en helt vanlig promenad som dom flesta går ut på någon gång ibland. Men hon kom aldrig hem igen :(

Just nu skulle hon sitta vid vårat köksbord i vårat kök i våran lägenhet, vi skulle äta gott, fika och bara vara glada. Det var en liten dag sen som sebbe fick sms i telefon om att hon skulle komma. en liten dag. tänk hur livet kan vända på en liten dag.  Natalie du söta tjej, du kommer för alltid leva kvar hos oss. hoppas du får det bra där uppe, så ses vi igen någon dag. vila i frid <3


idag

idag mår ja lite bättre än igår och iförrgår, tror ja iaf! Det känns bra.

jag ville åka till stan idag med, men sebbis fick jobba så det var bara att fetglömma de, då tänkte ja att imorgon hade ju vart perfekt att åka, älskar att vara i stan på fredagar. MYS. men nej då ska ju jag jobba igen då, sen i helgen ska sebbe jobba. Så det blir till att spara pengar för oss. kan ju vara bra de me :)

helgen bjuds det på fotboll som vanligt, det dumma är att dom lägger tre sevärda matcher på samma tid. hm lutar mest åt strömsberg tror ja . men vi får se. Annars vet ja inte vad som händer, mest chillhelg tror ja.

idag ska ja försöka hjälpa till lite här hemma med, städa lite. tänkte även orka mig ut på en promenad tror ja. kanske göra våfflor, laga mat tills kvällen eller baka. men funderar att ta bakningen på lördag men ja får se.

snart våra bästa år!

hejs

lite bättre

sebbe kom hem efter sin träning med en veckorevyn, trisslotter och alvedon och baffucin.
det gjorde min dag lite bättre :) men bara lite.

du är mitt allt älskling <3

ont

idag har varit en riktig piss-vidrig-jobbig-tråkig-äckeldag. Allt börja me att jag hosta sönder natten både för mig och sebbe. stackars hjärtat, fick ligga och lyssna på mig hela tiden.  sen har jag bara legat hela dagen, hatar att vara sjuk!  kollat ut och sett solen hela dagen, men självklart ska man vara sjuk och inte kunna få nått finväder på en. piss!

ingen alvedon har vi haft hemma heller, ingen hostmedicin, ingen glass, ingen bra film, inget bra humör, ingen träning, ingen glad caroline. nej tacka vet ja att må bra. BLI FRISK

nej ni blir det idol och mera tycka synd om mig tid.

seg

ibland blir jag seg på att sitta vid datorn, nu va det ett tag sen igen. jag får be om ursäkt :)

onsdagen gick bra, tror ja iaf. va in på ett av sveriges största godishus med, det var ju som rena drömmen :) tänk dig en lördagspåse när det finns över 500 sorter att välja på :P

torsdagen blev en riktig städdag, med allt som hör till, sen blev de fotboll.

fredagen va de först jobb som gällde, och sen den planerade och otroligt efterlängtade fredagskvällen. och den kan vi ju nästan stryka ett sträck över. gick ju som det gick. men säger som sara det funkar inte att ladda så jävla hårt. liksom ladda i två veckor då kan de bara gå åt ett håll . "nej, vi festar för lite och laddar för mycket" . ändring tack och nytt krogbesök snart ! hahah

lördagen va de mest ryggläge skulle ja nog säga, kvällen blev det en sväng till gävle och åt med kim och anki, och vilka träffar vi om inte mackan, robin och freddie så vi följde me dom på bio. och det var ju bara pain. usch vilken hemsk film! klarar inte sånt där med att bara döda. när vi kom hem ropa sängen högt.

igår blev de fotboll, först i karlholm och sen i söderfors och det blev vinster i båda matcherna :) sen blev de varma mackor och sängen.

idag va de tungt att gå upp men det fick funka, jobb på schemat. nu ligger jag här i sängen och vilar mig. har blivit hostig och snorig, great!  men siktar nog på fotboll ikväll iaf. resten av veckan får vi se vad som blir av. jobb fredag iaf. nej en helg nu skulle vara välbehövlig :) hahah.

haha

idag vare jobb på schemat igen, de gick bra :)
sen blev de pump, nytt program och jag säger bara usch,fy,stånk och stön . det var ju bara jobbigt, inte så att de brände skönt utan det brände ju bara ont. blir till att ladda om och träna massa massa massa så ska det nog bränna skönt tillslut :)  body pump gör mig glad!

nu äre idol och wipe out, mycket roligt . och nu går vi med stormsteg mot fredagen, som ja väntar :)

imorn blire till att vara nervös! usch

<3

jag tycker om två personer lite mer än alla andra. Ni gör mig så otroligt glad! ni behövs för att göra mig hel.
skulle inte klara mig utan er, ni gör livet så mycket bättre, ni gör den gråa färgen lite finare. ni fattar ;)
Sebastian och Camilla all kärlek till er <3

citat

ligger för tillfället i soffan och degar, börjar redan bli trött . sängen snart kanske, känns lockande.

dagens match var öh händelserik, citerar milla till sara: Fesa fick rött, carro fick gult, fille stog i mål en liten stund, jag(milla) spela mittback ett litet tag, fesa spela mittback ett litet tag, emma börjar göra mål på eget mål och är svår att punktmarkera . :) hahah! bara att ladda om till nästa men den e inte förns två veckor.

i veckan blire jobb tisdag och fredag och en liten trip inräknad sen träning alla dagar och massa väntan och längtan efter FREDAG . vi vill ha fredag idag!  snart får ja hem två små söta missar med :)

pink - its all youre fault gör mig så pepp, hela veckan, alla dagar, 24/7 !

ensam hemma

de blev vinst ute på heden idag :) 3-0! och som vi blev glada, . spelarna var glada, publiken var glada, jag var gladast. sen kom ja på match imorn då var allt inte lika kul längre :P  
nej men det var härligt, raketerna va på plats och champange satt som ett smäck . alla var glada! grattis grattis!

sen blev de till att kolla på jonte vilket inte var lika glatt, dom hade oturen med sig och domarn mot sig helt enkelt.

efter det blev de häng hos mig, med millsi, soffan, fille och carro . mycket trevligt och mys!

nu är ja ensam hemma, sebbe är ute å ränner i gävle. hoppas han har det kul, hjärtat mitt <3

nu blir de till att sova, godnatt

Lördagsnöje!

dom senaste dagarna har bestått av jobb, det har gått bra. bakat chokladbollar, vart ute å lekt och pysslat å grejat . Men inte tackar man nej till en skön helg. den har börjat bra än så länge :)

igår blev de aktivera efter jobbet, där mills så snällt hade plockat fram allt till mig så de var bara att börja pumpa direkt. Det brändes bra :)
sen blev det en sväng i regnet, hem till mig för tacos och fotboll . Heja sverige, och det gick ju eehh som det gick. Sen ramlade även Ida och en full godis påse in och det tackar man ju inte nej till ;)
blev riktigt fredagsmys skulle ja vilja säga, fast vi hittade inte riktigt någon film i våran smak men det gick bra endå :)

idag blir ut till heden som vanligt på lördagar :)  då får vi hoppas på en vinst så är det tvåan nästa! good luck boys.  Sen blire kanske lite häng me fille och millii, vi får la se . nej nu ska ja hitta på något nyttigt :)

tackochhejleverpastej!

rixspucko

åhh jag är ett rixpucko, ett megamongo .
jag har gjort världens tabbe, som gör mig ledsen, arg, irriterad och förbannad.

ett tips till alla, tvätta bara när ni har gott om tid och var helt nyktra !

RSS 2.0