skyll inte pa hugo

sondag eftermiddag och annu en helg ar over pa andra sidan jorden :)

ifredags blev det som sagt lite shopping, jag kom hem med ett linne och en jattesot kjol sa det tackar vi for :) Sen blev det lite alldagliga sysslor. Kvallen tankte vi ha skrackfilmskvall med filles sista buss hade gatt nar hon fick sluta sa hon var tvungen att ta farjan in till stan och tag darifran, stackaren . Halv tva var hon hemma :(

lordagen flyttade Tonje ut, men det lat som hon hade det bra pa hotellet med jaccuzi och allt ;) blev frukosten och upptackten av en bla himmel som alltid gor en lika glad . Pressning av mig och fille mellan 10-14.30. Med ett litet uppehall mitt pa dagen nar det var som varmast for en springtur. Galet jobbigt.

Kvallen bjod pa halloweenparty, forst pa GVA sen vidare in pa krogen. Kommer inte ihag va det hette men det var sjukt stort och i stort satt alla var utkladda. Det var kul och maktigt. Lite annan kansla an dom halloweenfesterna jag har varit pa :P Kom hem vid halv 5 och jag har aldrig i hela mitt liv haft sa ont i fotterna!

vakna vid 9 for frukost, tankte att jag sen var vard att sova nagon timme till. Dom om min forvaning nar jag vaknar upp klockan 4 pa eftermiddagen :P blev en lite langre tupplur an ja tankt men det var jag vard. Att fa sova ut ordentligt :)
Nu vantar jag pa att fille ska komma hem, sa lat det som det skulle bli pizza ;) 

take care // Carro

senaste

Vi har haft det helt underbart dom senaste dagarna, inte blivit nagra uppdateringar sa har kommer en liten genomgang :)
i mandags va det inte sa fint vader sa vi bestamde oss for att ga till gymmet alla 4, kom dit och da oppna det inte forns elva sa vi tog en liten promenad istallet. Sen akte fille och Tonje till skolan sa jag och sebbe gick aterigen till gymmet och den gangen gick det battre. Sa vi tranade forsta gangen pa 5 veckor, var hur skont som helst kan jag saga :)
Tisdagen var det fint vader sa vi tog bussen till Manly och stekte tills solen gick i moln, da kolla vi runt lite och gick pa oceanworld och kolla pa fiskar och hajar. Nar vi kom ut fran det var solen framme igen sa vi satte oss pa en restaurang ich tog ett glas vin/ol. Det var helt underbart mysigt och skont, solen lag pa och varmde och vi njot for fulla muggar. satt sakert dar i 1,5 timme :)  pa kvallen blev det bio, the town. Den var bra!
onsdagen bestamde vi oss for att aka till Bondi beach sa det vra bara till att packa vaskan :)  lite for stora vagor for mig men sebbe och fille trivdes som fisken i vattnet, tonje flog mest med som en vante och jag stog i kanten och skvatte vatten pa mig :P  kvallen bjod pa utgang. Drack fiskvin som faktiskt var riktigt gott! At pizza pa tonjes restaurang, hon var duktig pizzabagare ;)   Gick till sidebar och dansa som en tok hela kvallen. Var riktigt kul!
igar fyllde hjartat 22 ar, grattis grattis. sa var sebbe och jag pa paddys market och kolla lite, jag kopte en bh for 6 dollar, det ni ;)  Nar vi kom tillbaka motte vi upp fille och tonje och gick pa en liten promenad, at lite tarta och sen akte sebbe hem. Kvallen blev det Ally Mcbeal tittande, Hon ar bra!
idag blir det nog en liten shoppingtur eftersom solen inte ville gora oss sallskap! Ha det bra. puss// Carro

Till sebastian

fredag morgon vilket betyder att jag har gjort min forsta natt utan sebastian. Han sitter formodligen i kina nu om allt gatt ratt till. Kandes bara konstigt och fel att l'mna av honom igar och det var jobbigare an vad jag trodde det skulle vara att se honom kliva pa taget och se det aka ivag och sjalv sta kvar pa perrongen :(   det gjorde ont i hjartat, klumpen i halsen ville ut och tararna ville bara forsa sa det har inlagget ar till dig sebastian hillbom!

Du ar det absolut basta som nagonsin hant mig, har aldrig forr traffat nagon sa helt otrolig manniska. Du maste vara en levande angel, jag ar helt saker pa det. Du ar alltid sa underbart snall och trevlig och hjalpsam. Du ar det finaste jag sett. Sa himla sot!  Jag onskar att vi kommer vara tillsammans for evigt. Min ogonsten! Det finns ingen som gor mig sa glad. Bara tanken av dig gor mig pirrig i magen och att se ditt ansikte framfor mig far mig att le.
Jag alskar dig av hela mitt hjarta, sa fruktansvart mycket<3<3<3<3

Vem ska nu trosta mig nar jag ar ledsen, vem ska dra upp mig ur sangen nar jag bara vill ligga kvar, vem ska saga att jag ar fin nar jag kanner mig ful, vem ska fa mig att skratta nar jag bara vill grata, vem ska halla om mig nar allt kanns jobbigt, vem ska pussa och krama mig godnatt. Det ar allt som mitt hjarta gor. Tack sebastian for att du finns vid min sida. Du ar verkligen mitt allt!  Hoppas du kommit till kina nu och att tiden dar gar fort sa du kommer hem. Hoppas du far det bra hemma. Kommer sakna dig. glom aldrig bort att jag alskar dig av hela mitt hjarta. Du ar bast! Puss och kram!

tillbaka

hej alla sota denna underbara sondag :)   sebbes sista sondag i detta land :(

igar var varan sista dag i Cairns sa vi gick pa fruktmarknad opch at oss matta pa frukt, ananasen ar riktigt het kan ja lova :)  sen blev det sol och bad, 32 grader idag igen, toppen! Vilket resulterade i kraftcarro igen, men vad gor val det ?

nu ar vi ar iaf tillbaka i sydney, tillbaka pa gva (stallet vi bor pa) tillbaka till regnet!  Far hoppas att det bara var idag sa vi kan steka lite till ;)   kom hit vid 10, sen blev det till att sova for mig, var sjukt trott.

efter nagra timmar knacka Tonje pa dorren sa da var det bara att vakna :) bestamdes att det skulle bli pankaksmat och vem blev mer an glad da om inte jag ?
Motte upp fille och gick till stallet. Sjukt gott kan jag lova . Chokladpankaka med choklad glass, choklassas och jordgubbar, satt riktigt fint i magen! Nar vi alla var matta drog vi oss tillbaka. satte oss vid datorn ett tag och nu ska vi valdgasta fille&tonjes rum :)

resten av veckan far vi se vad vi ska gora, har inte direkt nagra speciella planer, bara njuta av tiden tillsammans i ett forhoppningsvis soligt Australien .

just det, nu skiljer det 9 timmar ist for 8 mellan oss, efter nasta helg antar jag att det blir 10 ?

ha det sa bra och hoppas alla far en underbar vecka hemma i Sverige // Carro&sebben

Lämnar cairns bakom oss

Lördag i dag vilket betyder sista dagen i Cairns :(
Tråkigt men så är de, Jag kommer nog sakna Cairns mest av alla ställen jag vare på hittils förutom Sydney.
I dag har de vare 32 grader och sol hela dagen vilket betyder PRESSA :) vi låg i 2 timmar innan vi smörjde oss :) men de gick ju bra ändå, så nu e vi bruna och fina :)

När man hade legat och solat i typ 20-30 min va man tvungen att bada annars så hade man förmodligen svettats bort :P  Men va gör väl de ? bara att njuta :)

I kväll har vi planer på att gå till night market och köpa lite kina mat och ta med oss tillbaka till hostlet :) och dela på en flaska lychee vin som vi köpt :) blir nog trevligt de :)

Sen i morgon bitti så åker vi tillbaka till Sydney, så då hoppas vi på att det har blivit varmare där nu än när vi åkte :P
kl 5.45 går planet så vi åker ifrån hostlet kl 04,00  härligt, blir väl till att sova på planet :P


// sebben&carro












godis

glömde ju bort att skriva det viktigaste vi gjorde igår nämligen att titta på när dom gjorde godis :)  Det var kul att se och det blev riktigt häftigt!  Köpte även världens godaste fudge. Den satt fint i magen :)

Har ju inte ätit godis på 4,5 vecka och det mina vänner är inte likt caroline! Det vet ju alla som känner mig att jag älskar godis mer än livet nästan så det borde jag nästan få en bragd medalj för :P  JAG ÄR STOLT !!

hänt

Hej Hej..

här har det hänt en del sen sist.
I tisdags var vi ut på stora barriär revet och snorkla, vi fick en hur fin dag som helst. sol och mestadels blå himmel, 27 grader i vattnet säger man ju inte nej till ?
Sebbe testade på att dyka, vilket han verkligen njöt av. Han såg både en haj och en sköldpadda :)  jag testade dyka men kom inte så långt då det var något av det värsta jag har gjort. Det där med vatten över huvudet är inte min grej!  Jag nöjde mig med att snorkla :) Men såg mycket fint iaf.

igår låg vi mest och stekte och bada :)

idag tog vi oss ut till Kuranda, vilket var mer än trevligt. Åkte skyrail dit :)  sen var vi där i ca: 5 timmar. Gick in i koala garden och sebbe trivdes som fisken i vattnet där. Han fick bära och kramas med en koala :)  jag klappade den faktiskt också, den var mjuk och söt :) sen matade han kängrusarna! Jag agerade då fotograf
^^  tittade på crocodiler och massa annat. Gick på marknaden som fanns där, hitta självklart massa ja ville ta med hem!  Åt mat, gick och kolla och bara hade det bra :)

15.30 gick tåget hem till cairns igen, åkte genom regnskogen och nästan genom vattenfalllen. Fanns mycket fint att titta på så vi var nöjda med dagen .

Nu ska vi gå å lägga oss och hoppas på en solig dag imorn . vi hörs! Love // Carro&sebben















söndagkväll

då var det söndagkväll då :)

idag har det varit 30 grader varmt, så vi har solat och badat :)
även ätit kina mat, som var riktigt gott. Sen va vi på nightmarket som är öppet till 23 varje kväll, fanns mycket fint att köpa kan jag lova.  Ibland hatar jag att jag älskar allt som glittrar, och hatar att jag älskar att shoppa!

Nu sitter vi och soft dricker lite eftersom det är helg ;)  och för alla som undrar kan jag tala om att den rosa bacardin va sådär i godhetssmak, finns godare men finns äckligare. Låg i mitten :)

Hoppas ni har det bra och njuter av alla fina bilder vi lagt upp. take care // carro&sebbe

3





bingo rimér ?















BILD BOMB 2


Vågen var lite högre än jag hade räknat med :P

















BILD BOMB !!



Bra att veta :)





carro på backpackers big night out :)





sebben på backpackers big night out. :)





isbjörn på seaworld :)






delfin på seaworld :)




strand mitt i Brisbane :)




trevligt att möta honom mitt i brisbane :)



strand på en ö utanför brisbane.




Bilden talar för sig själv. Vild var den.


Nä nu måste jag sova klockan är ändå typ 2 här men jag lovar att vi ska lägga upp flera bilder.
























lördag i cairns

Godkväll sverige, eller godeftermiddag för er :) Jag är lite glad i hatten, eller vänta vart fasen är hatten ?

här slår klockan snart över till söndag, och ännu en helg är över i detta land!  Igår kom vi som sagt fram hit till Cairns. Hitta rätt på ett hostel och sen gick vi och lag oss vid den blå lagunen ;)  vilket är en pool med en fejk strand och palmer runt, mitt i centrum. Precis som i Brisbane och Airlie beach.
32 grader varmt, sol och blå himmel tackar vi inte nej till ;)  låg och pressa hela dagen i stort sätt :) blev RÖD/ bruna och fina.

idag gick vi först på marknad. sen blev det lite sol och bad igen :)
Nu på kvällen har vi vart ut och ätit en god pasta bolognese, sebbe den stackaren var så hungrig så han fick 1½ tallrik ´;) hahah.  Drack lite vin till det, så victoria nu har du en vän ;) haha. första gången på 4 veckor! till efterrätt blev det findrink :) för jäkla god måste jag säga!

sen gick vi vidare till en bar och tog en annan drink, stor men sådär i godsmak! Men som vissa i säger vi dricker inte för att det är gott utan för att ....... ;P

Så nu sitter jag här lite lagom rund under fötterna och vill bara dansa :) ibland kommer man till det stadiet. Fick höra lite michael jacksson på baren och blev tagg på en gång! Han är bra kung!  Tänk om mina vänner vore här med mig, då hade vi dansat tillsammans :)  Nu får jag dansa för sebbe men han bara skrattar åt mig! aja så kan det gå .

Nej ni får ha en bra lördagkväll // puss Carro&Sebbe

Cairns

Nu ar vi framme i cairns efter 9 timmar och 55 minuter pa bussen. Dom var lite jobbiga maste jag erkanna, forsokte sova men det ar sjukt svart att hitta ratt stallning i en buss ?
jag satt pa satet, jag lag pa satet, jag halvlag pa satet, jag hade fotterna nere, jag hade dom uppe vid fonstret, jag satt och luta mig mot fonstret jag satt at det andra hallet. Nar jag val hittat ett perfekt satt att sitta pa sa var det typ bara en timme kvar :P

aja har nu iaf akt lite drygt 1600 mil pa bara tva ganger!

igar var vi ut pa havet och snorkla, titta pa whiteheaven beach och kolla runt lite, fick ocksa en harlig lunch och frukttallrik :) det var kul!

borjar sakna er dar hemma nu . hade bast!  Puss // Carro&sebbe


Vader gudarna

Nu ar vi i pa ett stalle som heter Airlie Beach. ganska mysigt stalle faktist, synd bara att inte vader gudarna tycker om oss. Vet inte riktigt vad vi har gjort for fel men av nan anledning vill dom se oss blota, sa dom ser till att det regnar pa oss dagligen.

Vi kom hit i gar morse efter ca 24 timmar pa en buss. de gick ju faktist riktigt bra, forutom att vi stanna pa samma vag krog 3 ganger pa 3 dagar.  buss resan gick mycket fortare an vad jag trodde. Eftersom vi akte pa natten sa kunde man ju sova om man hittade nagon bekvam stallning, vilket inte var det lattaste.
Gud sa ont man kan fa i nacken av att ligga pa fel satt.

Iaf sa fixade vi ett rum pa ett hostel. Nar va slangt in vaskorna i rumet sa tog vi vara badklader och gick mot vattnet.  Dom av min forvoning nar dom hade byggt upp en "strand" presis som i Brisbane. Vi la oss iaf dar och solade lite och klagade pa att det var for javla varmt i solen, sa efter nagra minuter hade regngudarna skonat oss fran den olidliga hettan och regnade lite pa oss igen :(.  Sa vi tog skydd under ett tak, efter typ 10-15 min kom solen tillbaka, men den var inte lang varig sa vi tog vara saker och gick upp pa rumet.

I dag har det regnat pa formiddagen men nu ser det faktist ut som om himlen ar bla :) 
I dag har vi gatt och kollat lite i affarer och sa. vi lyckades se nar 2 personer blev gripna av civil polis, dom hade droger med sej i bilen.. lite kul va de.

Sen gick vi ner pa den riktiga stranden, och da forstod jag varfor dom hade
byggt poolen dar uppe, de var stora varnings skyltar for maneter. Men vi kande iaf pa vattnet, jag skulle tippa pa kanske 25 grader :)   

I morgon kanske vi ska aka bat ut till coral revet och snorkla lite. Om vadret ar pa varan sida och det finns nagra lediga platser :) Sa vi far hoppas pa de :)


ha de bra :)

Sebben&carro

langak

Hej och ha farbror bla!

Nu sitter vi i rainbow beach pa fraser och hackar :) kom hit igar. Ligger typ 3 mil ratt ut i ingenstans sa har ingen tackning pa mobilen ;P

tyvarr sa ar regnet med oss i denna by med sa imorn aker vi vidare igen, da blir det langak . Ska upp till airlie beach, skulle ta oss 24 timmar med buss. Da ar nagra stopp inraknade med sa tror att ak tiden var pa 20 timmar. Drygt som fasen, men vill man ha fin vader sa biter men ihop :)

nej nu ska vi trotsa regnet och ta oss ut till stranden :)  hoppas ni alla haft en bra helg! // Carro&sebbe


Brisbane

Hellu sverige :)

Nu har vi varit i Brisbane i 4 dagar, trevlig stad moste jag saga :)
Forsta dagen nar vi kom till hostlet sa typ slangde vi in vaskorna i rummet, (som vi delar med ett engelskt par), sen gick vi ut a kolla in staden. Eftersom vi inte riktigt viste var vi skulle ga sa gick vi pa kansla. Gick ju bra de me, nar vi gatt i typ 20 min sa stannade vi pa ett trevligt stalle och kakade nacho tallrik riktigt god :) Sen gick vi vidare typ 100 m och da kom vi till ett sjukt coolt stalle. Mitt i i stan har dom byggt upp en "sjo och en strand" sa man kan ligga pa stranden och bada, eftersom att de tar typ 1 timme med pendeltag att komma ut till havet.

Dag 2 sa gick vi upp vid 8 och tog pengel taget ut till Cleavland, darifran tog vi farjan till Strandbroke island, det tog oss 3 timmar att ta oss dit.. Men som det var vart de, SJUKT fint stalle.
Nar vi gatt runt lite dar sa skulle vi bada, men sa klart vare det bad forbud, for stora vagor och for farliga undervatten strommar. Men vi la oss iaf dar och solade lite, efter typ 30 min sa hade vattnet stigit sa hogt att de va anda uppe dar vi lag. Sa vi tog bussen vill en annan strand dar man fick bada vi badade i typ 30-45 min. Sen markte vi att vatten hade stigit aven dar, sa typ alla vara saker va blota. Men men sant ar livet. Sa da tog vi och akte hem till hostlet igen.

Igar lag vi pa "Street beach" som de heter, typ hela dagen kan lova att de va nice. Igar va de 29 grader sa dom pa nyheterna :) och de marktes man kunde inte ligga och sola i mer an typ 25-30 min sen va man tvungen att bada. 
Till lunch skulle Jag (Sebbe) kaka "Aussi burger" de va rodbetor pa den :O men iofs sa sa jag att jag inte ville ha de.. Sjukt god hamburgare :) 
Nar vi kom till hostlet igar sa va de forsta en kille sa "enjoying the sun i se" :P haha knall rod i ansiktet aven fast vi smorjde oss bra.  

I morse hade vi klockan pa 8, nar jag gick upp och kollade vadret var det lite mulet och lite sol, sa vi lag i sangen i typ 30 min till. Sen gick vi upp och at frukost, efter det skulle vi ga ut och kolla pa staden. Men nar vi gatt en bit markte vi att det var for varmt for det sa vi gick till "stranden" och la oss igen, efter nagra timmar sa mulnade det pa, sa vi packade ihop vara saker och gick en svang, vi gick igenom botaniska tragarden.. Mycket haftiga vaxter, och nu vet vi vart gassen tar vagen pa vintern. :)  Sen hamnade vi har:)

I brisbane har vi lyckats brannt oss lite och vi har aven lyckats se odlor, och inga sma odlor dom var ganska stora. kanske kommer bilder san nar vi har min dator. Hostlet som vi bor pa ar inte alls lika fracht som dom andra. Ganska skabbigt faktist, men de e ju billigt iaf.  Nu e de ju bara 2 natter kvar sa de e bara bita ihop. Sen ska vi aka vidare, men vi vet inte riktigt vart.  :P

Ha det bra// sebben&carro



Drag

Annu en helg over, varan 2 i detta land :)  Dock har det regnat i 5 dagar nu och igar var fasen inte mattligt. Det stog spon i backen i stort satt hela dagen! Tog oss anda ut till Sea world, kolla in delfin show akte en karusell och titta pa isbjornarna. Efter nagra timmar var vi sa blota och kalla sa vi akte hem. Da var det fullt fart men filmdag/kvall sa det var bara att sla sig ner i soffan och kolla film :)

i lordags var vi ut pa riktigt for forsta gangen sen vi kom hit och det var riktigt kul. Borjade vid baren typ som peppes bodega har pa varat hostel klockan 7, sen blev det liten runda med klumpeduns och vattenfall. Precis samma regler som hemma i Sverige :)   Drack hallonsaft, eller man kunde iaf tro de, smaka mycket bra. Och milla om halmstad ar jordgubbssaft sa var det har en svag blandad hallonsaft :)

drog vidare och hamtade upp fler backpackers, hela bussen var proppad. Fick sitta 3 pa saten for 2 men vad gjorde val det ?  Skulle till 4 nattklubbar under kvallen och det gick fint. 5-6 gratis drinkar satt fint i kistan! Kan lova att forsta stallet vi var pa (Sin city) var helt klart bast. Vilket drag :)

Vid 3 tiden trottnade vi och gick ut och skulle vanta pa bussen som skulle ta oss hem igen, dock fanns det ingen sadan buss ? haha! Vi skulle tydligen fa ta oss hem sjalva, smart drag da varken jag eller Sebastian visste adressen hem eller vilken riktning vi skulle :P   traffa dock pa en annan kille vi kande igen sa vi 3 tog en taxi hem.

och idag ska vi styra kosan mot Brisbane. Sa hade hoppats det skulle regna har men icke. Idag skiner solen och klarbla himmel. 
Haft det bra har men vadret har ju inte varit det basta sa det var synd. Mysigt hostel och milla det gick bra att sova flera i ett rum :)

nej nu ska jag chilla lite innan varan buss gar. Hors i Brisbane. Och Godmorgon Sverige! // Carro & sebbe

helg

Fredag, vilket betyder helg :)  Fast vi har ju helg i stort satt alla dagar men iaf, helgen kanns ju sadar lite extra bra!   Och ikvall blir det nog till att ta sig ett litet jarn, kanske dansa pa borden som man gor har, vem vet ? :)

idag nar vi vakna blev ja faktiskt lite ledsen for ja titta ut och sag bara massa moln, ingen sol alls :(  vi har liksom akt till andra sidan jorden och inte sett solen nastan nagonting pa 2,5 dag nu!!
Imorn aker vi forovrigt vidare :)  Vi aker da till Surfers paradise och hoppas pa mer sol dar :)

iaf sa har vi varit pa Australien ostligaste punkt idag och det var nog den jobbigaste vagen jag nagonsin gatt for att komma dit, av 3 km sa var 2 km bara uppfor och da ljuger jag INTE.  Men fin utsikt hade vi :)
Sag aven valar, men det var pa ganska langt hall, men kul anda!

Har hittat flera snackor till dig jossan! :)  saknar dig<3

vatten ar varmt iaf, det ar bra. Da kan man bada :)

nej nu ska jag kila ivag men ni far ha det sa bra, hoppas ni far en fin helg! <3
Milla&Anki ni far gora krogen at mig med :) puss pa er!

Och komihag att imorgon klockan 10.10 i varan tid aker vi vidare, sa far se nar vi hittar internet igen!

// Carro

Byron Bay

I onsdags gick vi upp typ 07:30 for att ata frukost, sen stressade vi ivag emot Woodstonecraft for att ta taget till flygplatsen och lamna Sydney bakom oss for den har gangen.

 Med siktet installt pa Byron Bay satte vi oss pa planet som skulle ta oss till Ballina airport. ca 1,15h tog det att ta oss me flyg istallet for 13 timmar med buss, nar vi komit fram sa va de Steve's airport taxi som fick ta oss till Bayron Bay

Val framme sa gick vi in pa hostlet som vi skulle bo pa, sjukt nice. Nar vi bokade 2 natter har sa dom att det skulle vara ett dubbelrum utan toa. Det forsta som man fick se nar man kom in pa rumet var en .... toa :) vi klagade inte, sen gick vi for att spana in stranden, WOW de va inte lilla stranden kan jag lova. hur stor som helst och de basta var att de va sa varmt i vattnet att man faktist kunde ligga kvar :D
Nar vi sen kom tillbaka fran stranden sa ville vi boka en natt till sa vi fick stanna tills lordagen.
Gissa vad tjejen bakom disken sager ?? "sa ni vill stanna till pa sondag ? sa jag svarade nej ? till pa lordag, men det ska ni ju redan gora sager hon" haha gissa om vi blev glada. bokade ett dubbelrum utan toa i 2 natter fick ett dubbelrum med toa i 3 natter :) inte illa


// sebben :)

RSS 2.0