Manly beach

Hellu =)

Idag har det inte hant sa mycket, eller ja de hander val alltid nagot trevligt har nere :)
Idag har  solen brannt pa som fan kan jag lova, riktigt varmt och skont va de idag, 
sa sjalvfallet akte vi till stranden.

Vi gick upp som vanligt och at frukost ni lar ju kunna gissa er till vad vi fick till frukost.
Just de toast, men men battre an att ga hungrig. 
efter frukost gick vi upp och stallde oss for att vanta pa bussen.
Buss 144 tog oss till Manly beach.

Dar lag vi hela dagen och stekte, lite synd bara att de e sa kallt i vattnet.
Men de ar ju skont nar man har legat och stekt i solen i ett par timmar, da ar de skont med ett svalkande dopp :)

Nar vi kom hem ifran stranden sa var de middag har pa GVA (Greenwitch village accommodation) sa var det forsta Fille och Tonje sa, shit va roda ni ar i ansikterna.
sa vi for val hoppas pa att de blir brunt senare :P btw sa kommer jag aldrig nagonsin aka till manly igen. faglarna dar och da i synnerhet fiskmasarna har nagonting emot mej.
Nu har jag varit dar 2 ganger och jag har lyckats fatt 3 bajsar pa mej och en pa min troja + att en har forsokt sno min mat ur min hand.
Sa nar vi kommer hem lar de bli fiskmas jakt :@..

Efter middagen som aven idag bestod av kyckling, tror de e typ 4 av 4 pa kyckling an sa lange, sa ville Tonje och Fille ga pa bio, javist sa jag a carro.
Sa pa bio gick vi a trevligt va de :) vi kolla pa Easy A. grymt rolig, dock sa var det ju ingen text men de gick ju bra anda. Det kan ju vara bra att plugga lite engelska me ibland :P  om den har kommit till sverige an sa tycker jag att ni ska ga a kolla pa den, sjukt rolig :)

Jaa det var val varan dag. Och i morgon flyger vi till byron bay sa vi far se hur de blir med uppdateringar da. men forhoppningsvis ska de ga bra :)

Ha de bra =)

// sebbe&carro :)

bilder

Nu när vi har vart här i australien i 5 dagar så har man ju hunnit bygga upp en känsla. Min känsla är att allting är väldigt likt USA. Eller iaf den bilden jag har fått av Usa genom alla tv program man tittat på.
Det är fint, jäkligt fint.  Och min tanke är hur olika vi människor lever, fast vi lever på samma jord!

För tillfället lyser solen mig rakt i ansiktet och jag funderar på om ja ska slita med mig sebbe ut på en liten walk around :)  Imorn hoppas jag på stranden för mera sol! Men kan säga en sak att även fast sebbe skrev att det mest var grått idag så har det varit sol, blå himmel och 25 grader i flera dagar nu :) så det är nice!

inte att förglömma så har vi sett minst 4 papegojor och 4 små ödlor krypa omkring!

Jossan jag har hittat några snäckor till dig :) Kommer nog hitta fler! Finns massor.

Tänkte bjuda på lite bilder, ska leta upp någon så pappa ser att det inte är kallt här ;)  ha det så bra! Vet inte när vi kommer uppdatera igen, beror på om vi hittar något internet på dom nya ställena :) Så vi hörs när vi hörs.

Puss! // Carro

















grått.

hey you all.

Idag gick vi som vanligt upp och åt frukost, och trötta var vi som vanligt. Vi får jobba på de där med sömnen tror jag :P.
I dag lyser solen med sin frånvaro, grå himmel å ingen sol. Men men vad gör väl de ? vi tog oss till flight center här i Greenwitch, så heter stället där vi bor :)
Där bokade vi flygbiljetter, sen tog vi tåget in till central å fixade ett buss pass så vi kan åka buss uppåt i landet :)
Så våran tripp kommer väl typ se ut så här:
Först flyger vi ifrån Sydney till Bairon bay, sen så ska vi åka buss till massa ställen bla: Gold coast, Brisbane, Rain bow och sen kanske några ställen till innan vi till slut kommer upp till Cairns. Från Cairns ska vi flyga tillbaka till Sydney.
Det kommer nog bli hur bra som helst :)

Imorgon hoppas vi på SOL så vi kan åka till Manly och bada lite :)

Ha det göttans =)

//Carro&sebbe

ps: det blev en liten uppdatering på det tidigare inlägget med bilder :)

Turister

Hej hej hallå :)

I Fredags åkte vi sightseeng buss som två riktiga turister :) de va väl vi å kineserna :)
Vi började med att åka runt i city, de tog väl ungefär 1,5 timme. Vi fick se massa trevliga saker :) efter att vi åkt i city så tog vi Bondi bussen, Den tog oss till Bondi beach, antar att de e en av världens mest kända stränder. Efter att ha kollat på "Livräddarna på Bondi" så har jag (sebbe) byggt upp en fantasi om att den ska vara typ sjukt stor å riktigt nice, wow vilken besvikelse. Vist va den fin å stor men jag trodde att den skulle vara MYCKET längre. Och för att köpa en handduk lär man ju vara miljonär 30 au dollar vilket är ca 210 kr, för en liten bad handduk :O.
Sen satte vi oss på bussen igen och åkte runt i Bondi stad eller vad man ska säga. Trevligt ställe, massa fina hus å massa fina bilar :)

 


Igår ställde vi klockan på 9. Lördag vilket betydde pannkaka till frukost. Dock inte alls som den pannkaka jag ville ha men endå. Sebbe tyckte de va väldigt viktigt att berätta att det är en maskin som gör pankakorna genom bara ett knapptryck :P Efter frukosten fick vi personlig guide av Tonje till Manly Beach. Den näst populäraste stranden efter Bondi. Och jag kan lova er att Stränderna är stora och fina fastän sebbe va lite negativ längre upp.
Blev iaf en heldag på stranden :) Första doppet med och det blev ett kort dopp för min del. Fy satan så kallt :/
På em kom även fille (turtle) och joina oss :)  Vi gick kring lite och kolla och bara myste innan hon börja jobba och sebbe och jag tog bussen hem :)




Idag va klockan ställd på TIDIGT. 08:00. men de gick bra de inte alls som första dagen när vi hade klockan på 07:00 och vaknade 11:00.
Iaf så gick vi ner och åt frukost, Toast som vanligt, blev även några pankakor i dag me.
Sen så åkte vi in till Town Hall, (en tåg station) där ifrån gick vi till Darling harbour.  Det hade gått mycket fortare om jag hade lyssnat på Carro från början. Aja lite motion skadar inte, å dessutom fick jag se en affär som var typ 4-5 våningar med bara APPEL så där inne va de fullt av i-pods och i-pads.


Men vi letade oss rätt tillslut, väl framme så gick vi på Sydney aquarium och tittade på massa fina fiskar, och en del fula fiskar me. Men bäst av allt var hajarna, och rockorna. kan lova att både jag och carro blev imponerade.








efter de gick vi in på Sydney Wildlife, där har dom Australiens alla djur, stora som små.. Jag tyckte de va sjukt coolt, och ville hålla i alla, men det ville inte carro :P så hon fick hålla i kameran.



På tal om kameran så har vi lyckats skrapa ihop 569 bilder på 5 dagar.. dock så ska väl vissa bort.

Efter wildlife blev det en tur men Sydney tower. Högst upp i tornet skulle vi (nästan iaf) Sjukt lång utsikt men ack så fint :) Vet inte hur högt det är, finns nog på google.se

Kvällen bjöd på fin mat på en hur mysig restaurang som helst. Där vi satt mittemot Harbour Bridge som var fullt upplyst i mörkret. Var en mäktig syn :) Milliondollar vijue ? som sebbe skulle ha sagt.

Nu är det dags att avrunda, om det är någon som orkat läsa allt :P blev lite för långt.

på återseende och godnatt :)  // Carro&sebben


Blinkande Gubbe :)

Hello sweden.

När man kommer till ett annat land är det i början svårt att veta hur man ska göra allt och bete sig, därför har det blivit lite tabbar och fel. Men vad gör väl det ?
Första dagen stanna vi när gubben vid övergångsstället börja blinka rött, alla vet väl att rött betyder stanna? Nejdå alla utom Sebbe och jag fortsatte gå, vi stanna mitt i gatan och såg dumma ut :P  efter ett tag förstog vi att blinkade röd gubbe betyder gå :)
sen vår tabbe vid frukosten var ju att gå in och hämta bröd där man inte fick.

Våran tabbe idag var att ta med en halvfull batteri kamera till ett helt äventyr. Vilket resulterade i att efter halva dagen fick vi åka hem och hämta en ny kamera :) Men men vad gör väl det ? att åka tåg e ju alltid trevligt :)







// carro&sebben





forsta inlagget

Godmorgon pa er :) eller godnatt for eran del!

Tankte bara meddela att vi kommit fram till detta underbara land. Efter lang vantan och trotta ben. Gick fint att komma ner. Forrutom att det var svart att satta sig skont for att sova :)
Men gratis dricka och flygplans mat sager val ingen nej till ?

Igar gjorde vi vanliga turistsaker som att kolla pa operahuset och ga over Sydney Harboure bridge. Gick runt och kika och satte oss i solen och njot en stund.

Idag gick vi upp i tid for frukost, gjorde sjalvklart fel nar vi skulle ta den, men inte sa latt att veta vart man far ga in och inte :P 
Nu blir det ut i solen, sag att den los fint idag. imorn kanske stranden :p

aja nu vet ni att ja lever och har det bra :)

ha en bra helg<3

då va vi där!

perfekt helg :) fredag jobb, lördag mat hemma i huset sen vidare till Uppsala till Lelle. Hon gjorde iordning en härlig middag och lite vin till det. trevlig kväll :)  Söndag kom sebbes familj på mat och fika. Sen ut och promenera en sväng och sen wallander!

Idag har vart fullt upp hela dagen, grundstädat lägenheten, tvättat, handlat,hämtat skor, fikat med bästis och kramats hejdå, packat väskan och fixat!  och nu har det slagit över till den 21 med så idag åker vi :)

kommer sakna massa massa, älsklingsjossan<3, hela familjen, bästaste och alla andra vänner, träna med soffan men samtidigt kommer det bli helt helt underbart! :)


så see you fuckers, och då går det mot sommar igen. Ha det bra :)


alla

Nu har ja lagt in alla bilder på både min och sebastians kamera på två olika datorer, ifall en går sönder :)  När man kollar igenom alla kort så blir man både glad och ledsen. Glad för att man har gjort så himla mycket roligt/galet och fint. Glad för man har världens bästa vänner, pojkvän och familj. Ledsen för vissa nära försvinner med tiden känns det som :(  . Det borde inte få hända! Man borde iaf kämpa.

Senare blir det kanske till att börja packa lite, helst vill jag åka till gävle till millie :)
Imorn är det jobb som gäller, sista passet på ett tag! Sen kommer jossan över så vi ska ha lite fredagsmys.
Lördag blir det mat med min familj, fotboll, kvällen vet ja inte riktigt än. Söndag blir det mat med sebbes familj, sen fortsätta på packningen. Måndag tvätta, städa och fixa allt och sen är dagen med stort D.

5 små dagar :)

hah

Idag är det endast en liten vecka kvar, ynka 7 dagar :) kommer bli underbart!

helgen var perfekt, god mat, träffa underbara vänner och drack gott.  <3
igår blev det en promenad med emma, sen blev det body pump på kvällen. Sjukt skönt med jobbigt som satan, precis som det ska vara :)  Ikväll ser det ut som det blir box med soffan och mina ben orkar vill säga :P










någon fick ragg ? ;)


fritt fram

Lördag är äntligen här, som vi väntat på denna underbara dag. men vart är solen och den blå himmeln ?
aja det funkar ändå :)

ikväll kommer en handplockad 6-10 av favoriter hem till mig! Det ska ätas mat, (som jag jobbat med den alldeles själv ;) ) det ska drickas vin, det ska pratas skit, det ska skrattas, det ska härjas, det ska sjungas, det ska dansas, det ska vara helt underbart!

har satt upp några regler som gäller för hela vårat gäng: Ingen mår dåligt, Ingen ska tappas bort, ingen ska spy, ingen ska ha närkontakt med poliser, ingen ska tappa bort nycklar/mobiler mm, ingen ska vara arg, ingen ska ramla och skada sig själv! Annars är det fritt fram :)

10



om 10 dagar :)

vem?

fortfarande sjuk :( varit det i en vecka nu så nu får det ge sig tycker jag!

palla hosta, palla snora, palla inte träna, palla äta massa mat, jag pallar mest äpplen om ens det.

igår va vi på dop iaf, och hon var så fin och duktig lilltussen :) sen blev det massa gott fika, tog kanske några kakor för mycket men vem bryr sig ? kvällen bjöd på wallander och soffhäng.

imorn kanske aktivera med soffan :) det va längesen ja visa mig där. kul!

jag längtar till helgen :)

RSS 2.0