r

imorse kunde inte jag sova, så jag satt på tv:n men de va bara massa barnprogram :P
efter ett tag började iaf biggest loser, så det fick bli morgontv :)

sen åkte sebbis iväg för match, hoppas det går bra sötnöt! sen ska han till jobbet och jobba i stort sätt hela helgen. bra med pengar till honom!
Jag tänkte fixa en "blomma" att sätta upp på farmors grav, sen handla lite mat och hoppa in i duschen.
Sen är det bara att börja fixa sig :)

fortfarande inte bestämt hur kvällen blir, men det visar sig :)

ha en trevlig allahelgonahelg allihop !

G

Nu kommer milla. Det gör mig glad! :)

ett sanningens ord

Nu ska jag säga er ett sanningens ord. Och det är inte att leka med.

Det finns någon i mitt liv som betyder lite mer än alla andra. Någon som alltid bryr sig om och som alltid får mig att må bra. Någon som får mig att orka kämpa fast jag bara vill ge upp, någon som får mig att le fast jag helst vill gråta. Någon som äger mitt hjärta.

Du är det bästa som någonsin har hänt mig. Jag är så underbart glad att jag har dig. Du är min andra hälft, min bättre hälft. Jag önskar och hoppas du vet hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Du betyder allt. För varje dag som går älskar jag dig mer och mer. Du är som en solstråle som bara skiner och skiner. Du är alltid så glad och stöttar alltid. Du är helt perfekt. Allt jag vill ha och lite till.
Du är värd allt det bästa. Förstår inte hur du alltid kan vara så underbart snäll mot allt och alla. I dig finns ingenting ont. Du är så Otrolig. En levande ängel det är vad du är!

En sak vet jag säkert och det är att jag vill vara din föralltid. Igår,idag,imorgon och föralltid.


Caroline <3 Sebastian


slut

de är dags för fredagsmys .. eller det är ju snart dags att sluta mysa.

dagen började som sagt med att tvätta lite lakan, jag vakna tillochmed innan klockan ringde. sen ut på promenad.
Vidare in till gävle och kolla ut en maskeraddräkt utifall att en sån kommer behövas imorn. Handla lite små saker vi behövde och sen hem för träning igen. Idag va det mesta jobbigt-svettigt-jobbigt-ont. Men det var bara att bita ihop.

självklart blev det idol ikväll där nästan alla var sjukt bra. Jag gillar dock inte rabih. ut med honom!
nu är det man on fire.

usch imorn känns bara jobbigt att tänka på, inte alls tagg på fest egentligen. Sara är borta, Milla och soffan ska till månkarbo, mia ska vara i karlholm, sebbe ska jobba, mackan plus alla sifare har avslutning så dom drar väl till gävle, finns ett halloween party i gävle, anki va sugen på uppsala.  hmm vart ska fille och jag ?
Vet inte än, orkar inte bestämma heller. äh det blir nog bra tillslut!

torsdag

torsdag kväll snart fredag. jag ligger och väntar på att sebastian ska komma hem från sin träning någon gång så vi kan kramas lite. Känner att jag behöver en riktigt lång sebbi kram<3

igår fyllde ju Sebbis 21 år, gammal och grå nu :) haha, han fick fin sång och paket på morgonen. sen hade jag dukat bordet med massa god frukost med. sen åkte han och jobba och någon timme senare åkte ja. sen hem till huset och åt mat och sen aktivera.

idag har vart en full-fart-hela-dagen dag. diskat, dammat, damsugit, tvättat, solat, handlat, städat en liten del av en garderob, ätit mat och tränat. Känner mig riktigt nöjd över våran prestation :)

imorgon får vi se vad som händer, upp klockan 8 för att tvätta nya lakan att lägga i sängen iaf . sen får vi se va som händer :) fredagsmys!

ibland blir man så ledsen, jag önskar man inte kunde bli det!

helgen

då va de måndag och ny vecka igen, en hel vecka till helg igen. men det ska nog gå bra :)

helgen va bra, fredag va de ju kalas, lördagen vakna ja ju rätt tidigt, sen mötte ja anki runt kvart i elva vid moniques, efter det åkte vi runt och handla mat, alkohol, och fixa lite presenter till sara. Runt två kom familjen hit och åt tacos och fika. När dom åkt va det bara att hoppa in i duschen å fixa sig.

Mickis å Mia kom hit och pudra näsan lite dom med, sen tog vi bussen till månkarbo för att börja kalasa lite. Kan säga att ja blev rejält impad av sara som gjort en helt suverän smörgåstårta. kanon god :)
sen blev de prat,prat och mera prat. sen blev det gävle och heartbreak. Det var kul. Mia och jag ägde det mesta :)  blev taxi hem, och det roliga var att vi var ju hemma innan vi ens åkt :)

igår blev mycket tvtittande och mat och sängen. sånna dagar måste finnas dom med. mest bara jobbigt tycker ja men men. bara att bitta ihop!

idag har ja jobbat en stund, ikväll är det aktivera kväll igen :) jag gillart!

sen imorn blir det jobb, onsdag fyller sebbi år så då ska ja ge honom presenter, sen ska ja jobba tre timmar på eftermiddagen, torsdag och fredag e ja ledig som det ser ut just nu. Får se vad som händer då. Sem e de helg igen :)  jag gillar helger mest!

aja take care

l

upp och hoppa alla glada :)  lördagmorgon!
och jag är ensam hemma, sebbis ville hellre åka ut i ruskvädret och kolla på en hund som ska tävla än att ligga i en varm säng och mysa med mig. haha vilken diss!

aja äppelkakan jag gjorde igår blev bra, då jag tog ut den efter halva tiden. så jag blev nöjd!
så nu är hela frysen full med olika kakor. Kalaset igår gick fint. jag spelade fifa 09 mot erik, rätt stolt över mig själv faktiskt.

sen kom mackan hit, och vi kolla på idol.  När han åkte hem gick vi och lag oss. och nu är vi framme vid lördagen.

sista lördagen för sara på svensk mark på ett bra tag :(  men vi ska göra det till en minnesvärd kväll. Vi ska rocka, äga och glänsa hela kvällen. ja oj vad vi ska hålla!  kommer kännas tomt utan dig sara, kommer bara kännas konstigt, men ja väntar tills du kommer tillbaka så kan vi fortsätta våran trend att bära hela kvällen :)


kock

mästerkocken carro, or not kommer ju aldrig hända.
Nu på förmiddagen har ja försökt mig på två sorter till, varav den ena fick stå lite för länge i denna jävla ugn, det var så spännande på tv just när den skulle ut . Så den blev lite hård och satt som en sten i formen.
När ja skulle ta bort den gick det som det gick och hela kakan är i hundra små bitar. och chokladen som var på flög på stolar och golv . !

den andra kakan blev okej tror ja. så nu har ja två okej. och två som blev misslyckade men dom går att äta.

så nu måste ja ta en liten paus innan ja går på det igen. på min paus ska ja ut å ränna på köpingen, dra en solning handla bakplåtspapper och fixa och trixa med en sak.

hörs efter nya bravader!

ja

godmorgon!

äntligen fredag igen :) eller äntligen har gått rätt snabbt faktiskt.  onsdagen blev som planerat, jag och josse åkte till uppsala och fixa lite presenter.  igår jobba ja till 13, sen rulla tiden iväg. va iallafall iväg och handla alla ingredienser till baket. sen blev det core :)

efter den tänkte ja att ja skulle försöka mig på att få klar någon kaka, så jag gjorde två stycken. Jag har sagt det förr och jag säger det igen jag är en katastrof i köket. det är liksom inte min grej helt enkelt. självklart brände ja kakani ugnen. Inte otippat. klarar inte av ugnar. Allt blir bränt.  aja ska ta mig ett nytt försök idag!

ikväll blir det ju som sagt lika kalasande för sebbis. och imorn med. Sen blir det månkarbo för fest :)
Då ska det bära, all night long !

nu blir bak och tv tittande :)

m

igår va det måndag vilket betydde dubbelpass på aktivera, det var kul :) jag gillar att träna!

idag har det varit finväder så jag anki å fille passa på att ta en promenad i solen, sen blev det lunch på cafét. mycket trevligt :)
efter det har ja väl inte gjort alltför mycket.  Nu sitter jag och är hungrig, ska kolla kylskåpet strax :)
sen blir det hemmafruar och sen sängen.

imorn blire jobb på morgonkvisten, sen vet ja inte riktigt, kanske stan en vända, behöver fixa lite till födelsedagarna som nalkas och hejdåfesten som väntas, annars behöver jag nog baka till kalas . torsdag blire också jobb en sväng, kanske en solning sen e det bara att ta fram fredagskänslan igen :)

nej som sagt nu blire till att få nått i magen!

hej

va ett tag sen ja skrev nu igen .. så då är det dags.

i torsdags så kom ida hit och åt lite mat, sen åkte vi vidare till karlholm på sminkkurs. efter den väntades bullar och saft hos mia :)  väldigt goda bullar kan ja tillägga . där blev ja impad !

fredagen åkte vi till valbo en sväng, köpte kattsand och ögonshoppade mest :( det var tråkigt!
sen va de pump som gällde. sen dusch och karlholm igen. jag Mia och Fille hade en myskväll. Idol, vin, godis och massa skitprat :) precis som på gamla goda tiden. riktigt trevlig kväll <3

lördagen kom jossan hit, vi spela dator, nintendo wii och kolla på tv, va hem till huset en sväng och fixa å dona sen blev det hem hit igen och kolla mera tv och äta mera godis :) sen blev de godnattsaga och sängen.

igår blev de en sväng till valbo igen :) blir aldrig för mycket av det goda.

nej nu ska ja byta till träningskläder och åka iväg :)

mys

mysfaktorn börjar närma sig lite. sitter nämligen i soffan under täcket och dricker varma koppen och äter en korvmacka till . snart ska ja sätta igång en film :)  det är mys.

kunde vart bättre om sebbis hade vart hemma istället för att sitta i skogen och spana :)
kunde även haft en bättre film men men det får funka endå.

jag älskar mys :)

!

tisdag idag, och snö på marken och hustaken. jag blev glad! Snö är mys :)

helgen blev ähm kul. bartendern var kung!  det får räcka så.

veckan består av: ? tom. hela jag är tom, mitt konto är tomt.

jag kommer tillbaka !

m

i veckan är ja alltid trött när ja måste gå upp tidigt, sover gärna till halv tio. sen när man kommer till helg och får sova hur länge man vill, då ska man vakna sju-åtta tiden!

fast ja gillar att vakna tidigt och ligga å lyssna på radio :)
igår blev de träna sen kina mat och idol och mys och gott hemma hos Fia och Fredrik. mycket trevligt.

idag blire bowling, mat och uppsala på schemat. jag tänkte äga :)

det pirrar i magen! :)   laddade ?

friday im in love

fredag igen, inte hunnit få den där riktiga fredagskänslan i kroppen än men den kommer :)

igår va ja och anki på core, hah jadu vet inte va ja ska säga om det, annorlunda! efter den gick vi ut å gick en sväng. träffa på sara som va hurtig och jogga bredvid oss ;) det klädde dig.

idag har ja städat lite, plockat, snart tänkte ja sola lite.
sen blire pump och kina mat me fia och fredrik.

jag ser framemot imorn!

over and out!

stor

premiärkväll på 5:an ikväll. Ugly betty, desperate housewife och christine . sånt gillas starkt :)

igår va en hurtig dag, promenad, senare blev det pump med soffan och när vi skulle gå för det var slut mötte vi fille för hon skulle på aerobic, sagt och gjort vi stannade vi med. haha! det var.. kul. Lite svårt att hänga med här och var men det var kul :)

blev inga chokladmuffins. får se om ja gör dom idag, imorn eller på torsdag istället. jag måste ta mig an det iaf!

idag åt jag mandariner, första gången på länge ( för den här säsongen). och det är ju hur gott som helst.
bara lukten när man skalar den gjorde mig glad. det får mig att tänka på höst och vinter med.
Jag älskar mandariner <3

vi höll

och som vi höll i lördags :)  vi var verkligen en klass för sig!
trodde det skulle gå åt skogen där ja fick magont två gånger men det gick över, sen skulle vi åka bil. men det gick bra hela vägen in. sen blev ja lite överaskad som sara sa. men sen gick vi in.

ingen flopp alls, förrutom saras nya loveguy . jag fick mest bara en snopp i ryggen/rumpan halva kvällen. haha han betedde sig bara konstigt, jag trodde nämligen att man dansade på dansgolvet inte jucka mot folk ?
lördag är det dags igen, jag känner för att ladda tills dess men det vettiga är kanske att inte tänka på det alls. slutar ju mest bara illa. Men klarar vi två helger utan skandal ? högst tveksamt. på lördag är det mills tur att floppa :) det ska vi se till. förfest här milla klockan två ? ;)

igår va ju mer en sån där jobbig, dryg dag. enda vettiga jag gjorde var en promenad.

idag har vart en fin dag, nu vill jag baka chokladmuffins med :)  vi får se!

regler

ikväll ska vi INTE bli redlösa, vi ska INTE åka polisbil, vi ska INTE bli utslängda, vi ska INTE få panikångest i bilar, vi ska INTE missa halva förfesten för att vi mår dåligt, vi ska INTE tappa bort varandra, vi ska INTE följa med främlingar, vi ska INTE lifta, vi ska INTE dansa på borden, vi ska INTE vara högljudast av alla, vi ska INTE spy, vi ska INTE gråta, vi ska INTE tappa bort mobil/nycklar/pengar osv,

hm det låter som att det blir en hemmakväll ? :)

..

igår va natalies begravning. det var vackert men väldigt jobbigt. alla tårar, alla ledsna människor, alla sorgliga låtar. usch. Det gäller att hjälpas åt tillsammans att gå vidare. även fast det är jobbigt. Tillsammans klarar man allt.

på eftermiddagen/kvällen kom huvudvärken, bara att ta alvedon och se glad ut. Sen åkte vi på bio, äntligen midsommar. Den var helt okej, inte alls som jag trodde men endå okej. Satt och väntade på festen hela filmen men det blev aldrig någon fest (?) . när vi kom hem kolla vi på tv ett tag, sen tacka Ida för sig och gick till bussen. Jag och sebbe gick till sängen istället :)


idag har ja å sebbe haft en riktig mysmorgon :) sånna behövs. senare blir det party, inte börjat ladda än . har liksom inte känts rätt. men ska väl snart få in tankarna på något annat.

nöjd

två heldagars jobb och jag känner mig nöjd!  sen massa pump och jag känner mig nöjd där med! sen är det fredag imorn och jag är mer än nöjd! :)

fast imorn blir ingen vanlig fredag, imorn är det begravning. vilket bara känns jobbigt. :(  usch, kommer bli mycket känslor. Men jag kommer finnas där för mina nära <3 det gäller att kämpa för dom som fortfarande finns kvar. Men jag lider med Erik varje dag.
Kvällen blir till att samla sig och kanske gå på bio :)

sen lördag blir det håll i hatten, fest ?!   woooo. jäklar vad vi ligger på nu.
men som milla sa det blir till att bära eller brista. För min och saras skulle hoppas ja vi bär, ja mena de funkar ju inte att brista varje gång. haha nu är det vi som ska glänsa ;)  jag håller tummarna hårt,hårt!
Kan vi klara oss utan skandal ? Det visar sig.

RSS 2.0