rotselleri

en hel vecka sen jag skrev nu insåg jag nyss. den veckan har bestått av jobb jobb och mera jobb. 45 timmar på Konsum och jag är mer än nöjd :)  har gjort ett x antal fel men som sagt fel måste man få göra i början.
vem kan liksom se skillnad på en kålrot och rotselleri ? (!) haha.

i lördags kom även jossan över en stund på eftermiddag/kvällen, fick lite hjälp att sätta upp tomtar och nya gardiner. Så nu har julen kommit in i våran lägenhet. Så mysigt på kvällen när man får tända ljusstaken och stjärnorna och det är helt mörkt ute . Jag får sån bra känsla :)  Senare på kvällen åkte vi hem till huset och drack glögg och åt pepparkakor. satt fint i magen!  Så nu mina vänner har nedräkningen till julafton börjat. December imorn och det känns konstigt men bra.

kollar man däremot ut nu tror man inte att det är December, regn, grått, trist, disigt. Så har väl i stort sätt hela november sett ut och jag blir allt annat än glad. Sämsta hösten på länge tror ja!

I huvudet just nu: 

1. Jag vill träna
2. Jag längtar till den 19 december
3. Jag saknar mina vänner
4. Jag vill åka till stan
5. Jag vill ha sol

Millis gjorde mig glad igårkväll. hon är typ bäst!

stolt

btw idag var jag stolt över att vara SVENSK DAM ! kul.

Du

SEBASTIAN du är mitt allt. Finns ingen finare, ingen bättre, ingen lika underbar, ingen lika kärleksfull, ingen lika snäll, ingen lika bra. Jag är så glad att jag har dig vid min sida. Att jag har dig i vått och torrt, att du alltid finns för mig när jag bara vill ge upp, att du ger mig den mysigaste och mest behövande kram när jag verkligen behöver närhet.  DU ÄR EN DRÖM. Jag älskar dig Sebastian Hillbom <3


mer än bra

fredagen var mer än bra!  Först frukost med millis . sen till konsum för att prata lite jobb :)
sen vidare till gymmet för att möta upp fille, och köra ett pass . Gym klär oss tre lär ja säga ;) haha.

efter det vart det lite mat i magen, sallad med mangosås. mycket gott.
sen blev det en behövd vila på soffan framför tv:n, tills klockan blev fyra då var det dags att röra på sig igen.
Blev en trip för fille och mig till aktivera för pump.

Kan lova att jag var helt slut på kvällen :) Kändes skönt.
blev mys framför idol med hjärtat <3

Lördagen skulle vi iväg och kolla bil, gick dock inge bra :( men vi letar vidare bara :)

idag har vi städat lite, sen kom Kickiluran och åt tacos och fika glass . gott!
har även kolla lite skidor, fan så sugen man blir. ge mig perfekt skidväder :)

nej nu ska ja mysa med sebbis innan sängen för en ny hel jobb vecka, känns konstigt men nyttigt :)

kalkon

så går dagen upp å så går dagen ner. usch det är så det känns.

igår va en tråkig dag, nu ska ni få höra. jag gick upp, titta på tv, diska, gick ut och gick, damsög, åt mat och sålde pärlan, kolla på tv igen och gick och sov.

i tisdags lyckades ja bränna maten så den smaka fan.

idag har ja inte gjort mycket nytta alls.

mitt liv just nu!  men imorn blire ändring :)

kanon

helgen blev bättre än bra, eller iaf fredagen och lördagen :)
 fredagen blev de ju idol och mys, sen blev de mannens flickor enligt milla :P  män som hatar kvinnor enligt mig, den va hemsk. usch sånt ger mig magont.  sen blev det trippel x och sen sova.

lördagen upp vid kvart över nio, iväg till aktivera för lite core boll. Det var ju en sak för sig kan man säga, fan vad jobbigt och fasen vad svårt det var. ja som har sämst balans skulle försöka balansera på en stor boll (?)
aja det gick som det gick.
sen blev det en tripp till solen och sen vidare till gymmet. där vi pressa i typ en timme, sjukt jobbigt och jag blev sjukt svettig men det var det värt.

sen var det bara att hoppa in i duschen, och sen ut på stan ;)
blev in på systemet och ica och moniques. sen hem för lite korv med bröd.
light korv med grovt bröd, det ni ;P  haha.

sen vidare till emma för förfest med spel och sen möbeln för avslutning. Vi var törstiga, skrattiga, dansiga, hungriga, fulla. Det var ehh kul :) 

ja känner att lördagen blev en väldigt bra dag, hans med sjukt mycket och bra saker :) alltid sånna tack!

söndagen var inte lika rolig, vakna efter tio nägon gång, gick ut till milla i soffan och slog på tv:n och där låg jag sen hela dagen typ. bra dag = NEJ!!  men som sagt, hårt att ligga på topp.

igår va vi ner och stog i långkö för att få spruta, sen till fia och sen hem till huset för att leta bil. och jag tror att vi har hittat en nu, så i helgen blir det till att titta bil förmodligen :)

nu ska ja snart iväg och jobba några timmar.
hejs!

fredagsmys

i tisdags blev de som sagt lite fotbollslek. det var kul :)

onsdagen blev det jobb till elva, sen åkte vi till uppsala för lite jobbsök och lite småsaker, ögonshopping och några saker hem :) lite till lördagen såklart.
igår så blev det till att städa lite, en promenad, sen till af för att fylla i lite lappar, sen fick ja leka lite fotograf :)
på kvällen blev det core för mig och fillie :) alltid skön känlsa i musklerna . bränner fint!

sen idag har det bjudits på jobb igen, sen vidare till aktivera för lite pump. sen följde millis med hem, har lagat lite mat och nyss gjort en kladdkaka, får snart se hur den smakar. tända ljus, idol och fredagsmys på hög känsla <3

imorn ska vi till aktivera klockan 10, för core boll. får vi se hur det går :) aldrig testat.
sen blire laddning för kvällen. årets kväll, eller ? :P

hejs

öka

tisdag, klockan 13 och dötråkigt väder ute. Det har vart såhär hur länge som helst nu, man blir ju helt omotiverad till allting. De e bara grått och kallt, regnigt och blåsigt. tacka vet jag att sara har det bra iaf :)
Helst av allt vill man ju bara sitta under en filt med en bra film och bra sällskap men det går ju inte det heller.

igår åkte ja ner till anki och fick bort min fina utväxt iaf, sen hem och äta och sen vidare till aktivera. Körde gamla pass igår me och fy vad det känns, vilken skillnad på vissa. Men det e bra, vissa bättre än andra :)

idag har ja väl inte gjort så mycket, vart ner till melins och tittat efter nya fotbollsskor eftersom ja tänkte våga mig ner till träningen idag. Men hitta inte direkt några, kanske på ett par men jag väntar och ser ..
har även letat bil på blocket, kanske kan ha hittat en men pappa får ge det svaret. snart ska ja hem till huset och skriva ut några cv för att sen bege mig ut och söka lite jobb.
tror det blir till att hålla alla tummar som finns :)

nej nu blir det till att öka takten denna underbara tisdag!

hopp

hej och hopp.

seg som satan dom senaste dagarna, vet inte alls va det är :/   sovit hur länge som helst. inte orkat göra nått. kanske vädret som far illa på kroppen.

har iaf varit duktig och gjort rent och tagit bort utemöblerna, städat som vanligt och fixat. Annars har det väl inte hänt alltför mycket. I lördags var vi in till gävle och bowla och fika. Jag sebastian mamma pappa lasse lena anki jonte jossan och johanna. Gick ju käpprent år skogen för mig, men det var kul endå :)

när vi kom hem blev det varma mackor och sen någon film som va på 6:an. massa elvis snubbar typ!
igår börja dagen med att ja va trött som en gnu. gick upp, åt frukost och åkte in till gävle med anki och kicki. Vi satt sminkmodeller. det var kul och vi blev fina :)
efter det åkte vi ut till valbo en sväng, ja hitta massa ja ville köpa. så den här veckan blir uppdraget : fjäska så mycket som möjligt för sebbe ;)  love you hun!

idag tyckte ja vi börja dagen rätt bra, hade tvättat håret, diskat och dammsugit när klockan var 12.
men sen försvann all ork och nu har ja bara lega i soffan. ont i huvudet och seg. Men nu ska ja dra mig upp iaf!

har ju lite av dagen kvar iaf!

h

nu har några dagar gått sen sist .. har väl inte hänt alltför mycket.

i tisdags kom hjärtat hem med röda rosor <3 på kvällen åt vi god mat med massa tända ljus.

igår jobba ja till två, sen hem och dega lite, sen iväg för att knäppa lite kort, haha blir nog bra det där får vi hoppas :)  sen hem och äta och sen aktivera. riktigt skönt att träna igår för ja va lite arg och ledsen och då tog ja i extra mycket. det kändes bra!

idag har det inte hänt alltför mycket. tråkigt väder ute, snö/regn blåst och kallt som satan. så får se hur mycket man pallar idag!
imorn har ja heller inte direkt några planer, sen lördag blire nog lite bowling mot kvällen. och söndag blir det nog till att sitta sminkmodell. lugn och bra helg!

och igår fick ja reda på någonting riktigt roligt, som gjorde mig så glad :) men kan inte berätta än. om ett tag!

hejsochhopp!

h

igår va jag ju förvånansvärt inte bakis, vilket jag alltid blir. så det var skönt. Blev en promenad, sen lite vila med tv tittande. sen bjöd anki på mat, det blev fläskfilé och klyftpotatis. Sen gick vi på spinning.
kan lova att det var länge sen jag svettades så mycket, fy fan. haha lovar att ja höll på dö efter 8 minuters uppvärmning. men jag led mig igenom det :)  efteråt var jag mer än nöjd!

sen blev det ensam mamma söker och annanaspaj med glass hos anki. efter det slog vi igång en film, när den var slut höll ja på att somna så då tog ja min cykel och for hem. Där möttes jag av en trött sebbis. Vi gick typ och lag oss på en gång.

Imorse drog han iväg igen strax innan nio, han slog igång en film till mig och sen gick han. sen kommer han hem klockan tio ikväll, jag menar tur att vi hinner träffas. haha, nej men man ska inte klaga när man får pengar och ett jobb. Imorn har vi varit tillsammans i 2 år med, får se om jag orkar planera nått eller om det bara blir mys i soffan med någon god mat. Älskar dig mest honey <3

idag ahr jag förbaskat jävla tråkigt iaf, alla jobbar eller går i skolan. Så jag funderar på att äta lite lunch och sen gå ut på en promenad. Men vädret lockar inte :(

nej nu är det dags att någon ger mig ett jobb tycker jag!  hej!

i

igår blev det uppsamling hemma hos mig för förfest ;) hahahahh
fillis och jag spela spel, laga mat och drack gott. Kvällen blev ju inte som tänkt men ja hade kul endå.
En dans med stålmannen säger man ju inte nej till, oj va han svängde. haha illa killen!
Vi satsa på Pirat tjej och batwoman. riktigt fina. kommer en bild snart om ja får som ja vill!

idag känns kroppen helt okej. riktigt skönt.och riktigt förvånande.? Men jag är mer än glad för det.

Sebbe jobbar idag igen, han åkte imorse när jag låg och sov och han kommer hem ikväll när ja ligger och sover :P   Ja e lite sugen på spinning ikväll. får se hur det blir med den saken. :)

nu är det repris på körslaget som gäller. hej!

RSS 2.0